Грахич се омъжи набързо по дънки! Бременна ли е? (СНИМКИ)

Цветелина Грахич, бившата вокалистка на Слави Трифонов и Ку-ку бенд, се омъжи изненадващо! В личен пост в социалните мрежи певицата разкри, че е преминала в редиците на омъжените жени, пише Intrigi.bg.

На 6 юни тя и нейният партньор Кристиян се ожениха, запечатвайки обвързването си с изящни златни пръстени като постоянно напомняне за свещеното им брачно обещание.

Цвети и половинката й направиха радостното си изявление, като споделиха снимки на халките си. Сватбата им обаче далеч не е традиционна, тъй като липсва обичайната булчинска рокля, обредни обичаи, гости и забавления. Вместо това те избраха спокойно и безшумно празненство, облечени в небрежни дънкови панталонки и тениска.

И макар тенденцията да набира популярност последно време, за Грахич и Кристиян това е изключително нетипично и странно решение. Двамата са музиканти и обичат купона. В интервю самата Грахич изрази желанието си за грандиозна и шумна сватба.

Според запознати, причината за спонтанната сватба най-вероятно е бременност. Босненката и Кристиян отдавна мислят за бебе и е твърде възможно двете чертички да са станали добър повод за бърза сватба.

Източник: hotarena.net

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *