Голямото бонус завъртане – всеки ден в inbet

Българският букмейкър inbet с нова оферта – 150 000 Free Spins и 3000 лв. във Free Bets всеки ден до края на месец март. От компанията представят новата си промоция с оригиналното име „Голямото бонус завъртане“. Тя е придружена от запомнящ се дизайн на торнадо от награди.

Всеки депозит от потребителите в рамките на деня е възможност за Free Spins и Free Bets на следващия ден. При минимален депозит в размер на 10 лв. и разиграване на сумата в секция Спорт, клиентът се включва и в кампанията за Free Bet награди.  

Общо 10 000 премии ще бъдат разиграни в промоцията  до 23:59 ч. на 31 март.

В Голямото бонус завъртане могат да се включат всички регистрирани лоялни потребители на Inbet.com, за чиито акаунти няма поставени ограничения. Ако такива рестрикции бъдат наложени по време на кампанията, съответният потребител губи правото си за участие.

+18! Участието в хазартни игри крие риск от развиване на хазартна зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична на: https://nra.bg/wps/portal/nra/gambling/responsible.gambling и на https://inbet.com/help/responsible-gambling

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *