Гнусен скандал тресе ГЕРБ: Приятел на Делян Добрев задявал момчета от ромско гето?

Жесток скандал се заформя с общинския съветник от ГЕРБ в Хасково Румен Стоянов, личен приятел на депутата от хунтата Делян Добрев. Гербаджията, който освен общински съветник е и член на общинското ръководство на ГЕРБ Хасково, е замесен в гнусна история отпреди петилетка, осветлена от сайта aferahs.com.

Според публикацията Румен Стоянов тръгнал преди около 5 години от село Криво поле, където задявал с цел интимни услуги малолетни момчета от ромското гето.

Уплашени, ромчетата разказали всичко на родителите си, които пък заедно с покойния вече ромски тартор Зарко Чанков започнаи съответни действия за предотвратяване на набезите и за публично разкриване на мръсотиите на доверения приятел на Делян Добрев.

В началото скандалът бързо започнал да се разплита, защото жалба от родителите и Зарко Чанков била изпратена до много институции, част от които:

– МВР, тогава директор на силовото министерство в Хасково е Ангел Цанков, изявен гербаджия

– Прокуратура

– Община Хасково и тогавашния кмет – Добри Беливанов, по онова време също от ГЕРБ

– Общинския съвет и председателя му – Таня Захариева

– всички дирекции в Общинска администрация,

– Държавна агенция за закрила на детето (ДАЗД).

По ирония на съдбата сестрата на Румен Стоянов – Емилия Стоянова, работи в ДАЗД…

Точно преди гнусният скандал да избухне в медиите, гербаджийската мрежа от специфични любовни  взаимоотношения, доминирани от тайната на двойствения живот, веднага е задвижена в прикриване на зреещия скандал.

Изградена е мощна „култура на тайната“, за да се скрие ориентацията на мнозинството прелати и именно тази култура позволява насилниците да бъдат защитавани от „закон на мълчанието”.

И така: Имейлите се изтриват, на семейството се убива желанието за разплата с пари, мисирките така или иначе се издържат от ГЕРБ и са длъжни да мълчат, а останалите, кой от страх, зависимост или принуда:

Кметът Добри Беливанов – МЪЛЧИ

Председателят на Общинския съвет – Таня Захариева – МЪЛЧИ

Администрацията в Общината – МЪЛЧИ

Държавна агенция закрила на детето – МЪЛЧИ

МВР с директор Ангел Цанков – МЪЛЧИ

Прокуратурата – МЪЛЧИ

Общинските съветници – МЪЛЧАТ

ГЕРБ – „оглушително МЪЛЧИ“

Ние обаче няма да мълчим. В интернет пространството винаги остават следи. Тези следи дори и години по-късно могат да бъдат намерени.

Ето за това се надяваме, че след статията компетентните органи ще се самосезират.

Надяваме се също всичко по-горе написано да бъде разкрито моментално от настоящия директор на МВР Хасково – Атанас Ненков, който всъщност е назначение на служебното правителство.

Хайде, г-н Ненков, сега е моментът да отхвърлите всички съмнения и опорки, че сте човек на ГЕРБ и ДПС.

Източник: narod.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *