Георги Мамалев: Мафиотски сили пречат да се направи правителство

„Има много сили, които не са съгласни да има правителство, защото ще се нарушат мафиотските структури в държавата. Битката ще продължи дълго, но победата ще бъде на страната на младите.“ В това е категоричен актьорът Георги Мамалев и добавя: „Такъв е законът на живота. Как беше по времето на комунизма? Милиция, тайна милиция, други власти, а в един момент рухнаха всички тези неща, защото животът върви напред. По-добре е за България да няма избори. Това ще бъде излишно прахосване на пари“ – категоричен е знаменитият актьор.

Случайно или не, именно Георги Мамалев е първият, изиграл Стефан Стамболов. Това се случва още докато учи във ВИТИЗ.

„Процесът е необратим. Не можеш да дърпаш ръчната спирачка на колелото на историята“, категоричен е Мамалев.

Колежката му Латинка Петрова също се надява, че ново правителство ще има и то ще работи добре, стига всички да се постараят за това – както политиците, така и хората.

Латинка Петрова

„Силно вярвам, че ще има правителство. Ще бъде глупаво да се харчат нови пари за избори, които ще са същите като предишните“, категорична е Латинка.

Според нея от години правим едно и също нещо в нашата държава и доникъде не стигаме. Петрова смята, че е нужно малко повече време, за да бъде създадено стабилно правителство и в края на краищата Мария Габриел няма да върне папката на президента. Защото на всички избори резултатите са едни и същи и на хората им омръзна да участват в тях.

„Ще има правителство! Аз съм от хората, които вярват“, казва Латинка.

На въпроса дали ПП и ДБ ще подкрепят мандата, Латинка отговаря: „В момента никой няма интерес да се случват избори. В крайна сметка ще се разберат“.

Вечната Кака Лара, която е известна и с чувството си за хумор освен с артистичния си талант, добавя:

„Ако аз си вършех работата така, както политиците вършат своята, отдавна щях да съм уволнена от театъра“.

Кака Лара

Кака Лара искрено се надява, че нито един лекар, шофьор или учител няма да работи по начина, по който работят нашите политици.

„Това е и едно тъпо представление, което гледам всеки ден. Иначе, ако излезем от символиката на театъра, е добре да няма нови избори и да има едно стабилно правителство“, казва Кака Лара.

Източник: hotarena.net

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *