ГАДЖЕТА! Емрах и Веселина от „Денсинг старс“ в тайна връзка

Първата любовна афера в „Денсинг старс“ вече е факт! А нейните главни герои са двама от най-младите участници в шоуто – Емрах Стораро и партньорката му Веселина Данева, разкри сайтът Intrigi.bg. Влюбената двойка все още не желае да разкрива за отношенията си, но в кулоарите на предаването упорито се шушука за връзката им.

„Отдалеч им личи, че са влюбени“, разкриват от екипа на „Денсинг старс“.

„Най-красивото момиче на света, най-хубавата – моята партньорка!“, призна и самият Емрах в кратко видео стори в социалния си профил. Докато ръси комплименти и я прегръща, танцьорката видимо се засрамва и скрива лицето с косата си от притеснение.

Двамата се запознават в „Денсинг старс“ и още по време на първата им тренировка искрите започват да прехвърчат, разкриват източници от екипа на предаването. Макар на сцената да не им се получава особено добре, в реалния живот явно успяват да се стиковат. Най-доволен от стеклите се обстоятелства е бащата на Емрах – Тони Стораро. Той отдавна се моли синът му най-накрая да открие любовта и да се кротне.

А „Денсинг старс“ определено предразполага към романтика. Не една и две двойки се зараждаха с годините в шоуто. Така например през далечната 2008 г. певецът Орлин Павлов се влюби в партньорката си Яна Акимова. 5 години по-късно пък Яна и Петко Димитров започнаха любовен романс отново в шоуто, който продължава и до днес. Двамата са щастливо женени и имат две деца.

Източник: hotarena.net

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *