Всеки да си знае мястото: Вижте как Цеца отсвирила Мара Отварачката

Не отивам на финала с нагласата да спечеля, казва изпълнителката, която ще имитира Цеца

„Като две капки вода“ възроди кариерата ми. Виждам отношението на хората към мен. Различно е спрямо месеци по-рано.“

Това разказа пред „България Днес“ певицата Мария дни преди големия финал на „Като две капки вода“. Победителят в имитаторското шоу ще стане ясен на мегаспектакъл в столичната „Арена София“.

За финалния си образ Мария избира да се превъплъти в иконата на балканската музика Цеца. Ще изпее парчето „Забранен град“.

„Избрах го, защото ми е едно от най-любимите. Израснала съм с музиката на Цеца. Винаги съм искала да бъда като нея. Тя е нереална просто. Имала съм честта да съм на една сцена с Цеца. Уви, не се познаваме лично. Песента е уникална – емоционална изповед. Винаги съм искала да я изпея. Няколко пъти пробвах да купя правата, но Цеца е отказвала, тъй като това е нейна лична изповед. Добре че са „Капките“, да мога да я изпея веднъж пред публика“, споделя чаровната изпълнителка.

Певицата разкри още, че не отива с нагласата да спечели най-гледаното шоу в България. Победата й е друга – любовта на феновете към нея и удовлетвореността да прави отново музика, която се харесва на всички.

„Наскоро ме срещнаха случайни хора. Заприказвахме се и ми казаха, че от „Капките“ си личи колко труд и усилия полагам. За мен това е най-голямата победа“, каза още Мария.

Източник: hotarena.net

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *