Военен стана Мисис Бургас

Военнослужещ стана носител на титлата Мисис Бургас 2024! 29-годишната Десислава Димитрова убедително спечели конкурса за красота, който преди дни се проведе в морския град. Младата дама е майка на едногодишно дете и щастливо омъжена, пише България Днес.

„Крехката и грациозна физика на Деси не издава твърдия характер. Младата дама е вахтен офицер по управление на кораб II ранг. Чаровницата безапелационно спечели сърцата на журито в конкурса „Мисис Бургас 2024“ и грабна короната“, разкриват организаторите на събитието. На бойната позиция, на която се намира, Десислава отговаря за поддържане на установената бойна готовност на кораба, външната безопасност на кораба и правилното носене на корабната вахтена служба от личния състав.

Нейни подгласнички в конкурса за красота станаха чаровната Мария Димитрова, която е на 32 години, майка на две деца. Мария по професия е хореограф-педагог и от 10 години работи като артист-балетист в професионален фолклорен ансамбъл „Странджа“. Освен престижното второ място в конкурса „Мисис Бургас 2024“ Мария печели и титлата Лице на публиката – титла която се избира чрез гласуване в интернет. На трето място в конкурса за красота се класира 32-годишната Ирина Стадник, която е съпруга на моряк. Ирина е икономист и се развива в сферата на частния бизнес.

Както всяка година, и сега конкурсът за красота се ангажира със социални каузи. Тази година надпреварата по хубост й се обединява в помощ на неонатологичното отделение към университетската болница в Бургас, и по-точно за закупуване на неонатална лампа за фототерапия.

„Благодарение на прекрасните партньори които от самото създаване на конкурса “Мисис Бургас“ застават зад всяка кауза, успяхме да съберем средства, за да подпомогнем закупуването на скъпоструващия консуматив за нуждите на отделнието”, добавят организаторите на събитието.

Източник: hotarena.net

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *