ВИП столични бутици затварят за Лили Иванова

Столични бутици затварят врати за посетители, когато Лили Иванова поиска да отиде на пазар, научи „Ретро“ от свои източници.

Грандамата на българската музика се съпровожда от свитата и до вратата на скъпарския бутик, локализиран на софийската улица „Съборна“, а след това бива посрещана в пълна секретност от множество консултанти на магазина, които очакват появата й. Шопингът й е планиран предварително и в бутика вече я очакват подбрани специално в нейния размер маркови дрехи и обувки. Челиците там започват от 2000 лв. нагоре, чантите – от 4000 до 8-9000 лв., а тоалетите са от 2000 до 12-3000 лв. средно за бройка.

Афинитетът на Лили към дизайнерските дрехи не е тайна за никого. В последните 20 години певицата, която винаги е блестяла със зашеметяващ и провокативен стил, на светлинни години от колежките си в естрадата, се е лишила от стилист и сама подбира тоалетите си. Изпълнителката на „Детелини“ и „Ветрове“ доскоро пазаруваше само от чужбина, тъй като у нас не се срещаха предпочитаните от нея световни брандове. Известно е, че Иванова е фен на някои от най-скъпите марки в цял свят. Сред любимите й дизайнери са Кристиан Диор, Ив Сен Лоран, Александър Маккуин и редица други изтъкнати имена.

Лили е звезда в пълния смисъл на тази дума. Няма човек в България, който да не я познава. Ако не затваряхме магазина при посещението й, почитателите й нямаше да й дадат да си поеме глътка въздух от автографи и снимки, а какво ли остава да пробва дрехи и обувки. Освен това има всякакви хора, готови да направят всичко за популярност. Представете си какво би се случило, ако някой се промъкне в пробната й ,докато мери дрехи, сподели пред „Ретро“ служител в известен столичен бутик. Консултантът разказа, че посещенията на примата са редки – 4-5 пъти в годината, но за всички служители, на който е поверено обгрижването на естрадната кралица, тези консултации са като празник: „Стилът на Лили е неподправен като самата нея. Тя изключително професионално умее да съчетава визиите си както за всекидневието, така и за концертните си, участия и фотосесиите си. Споделяла е, че стилистите невинаги успяват да улучат, вкуса й и заради това избягва да работи с такива. Лили предпочита да залага на класиката – тоалети в бяло и черно, които женствено подчертават невероятната й фигура“, разказа служителят.

Източник: hotarena.net

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *