Виктор Николаев с лукс имот в Гърция

Най-богатият тв водещ си купил апартамент край морето

Прочулият се като имотен крал журналист Виктор Николаев продължава да разширява империята си, пише Ретро. Това лято водещият на Здравей, България се сдобил с луксозна собственост и в съседна Гърция, където години наред със семейството му традиционно отмарят по няколко пъти годишно.

Почти през цялото лято Николаев бил забелязван в курорта Неа Мудания, който се намира на третия ръкав на полуостров Халкидики. Местните коментират, че тв водещият харесал спокойното селце още преди години, но най-после се решил да придобие апартамент там, вместо да плаща непрестанно за скъпи хотели.

Въпреки че курортът не е от най-пренаселените, все пак родни туристи разпознавали Николаев по плажовете в околността. През целия летен сезон той си почивал в компанията на по-възрастната си съпруга Людмила, която е журналистка в БНР, както и с дъщеря им Дара, която е вече в тийнейджърска възраст. Докато двете любими дами на Виктор нямали притеснения и се наслаждавали на почивката си спокойно, журналистът бил вманиачен да се крие със слънчеви очила и шапки, за да не бъде разпознат на плажа.

Източник: hotarena.net

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *