Велосипеди на изплащане без оскъпяване от KADENAS

Велосипеди на изплащане без оскъпяване от KADENAS

Търсиш си планински велосипед, за да си модерен; градски велосипед, защото си загрижен за планетата Земя; детски велосипед, за да миряса детето, дамски велосипед, за да е доволна жената? Не го мисли повече. Всичко е възможно в магазин за велосипеди KADENAS, който ще ти предложи велосипеди на изплащане без оскъпяване, т.е. 0% лихва на всички колела и аксесоари – на 6 равни месечни вноски.

0% лихви, 0% такси, 0% ГЛП, 0% ГПР за целия период на договора

В магазин за велосипеди KADENAS на ул. „Севастопол” 44 и бул. „Копривщица” 34 можете да разгледате богата колекция от градски, планински, електрически, мъжки, дамски, детски колела и компоненти и аксесоари за тях. Разбира се, наличните велосипеди на СУПЕР цени можете да закупите и онлайн – на kadenas.bg (с бърза доставка и на изплащане с 0% лихва). Възползвайте се от удобните схеми за покупка на велосипеди на лизинг независимо дали пазарувате от онлайн магазина, или във физическия обект на KADENAS.

При избор на велосипед от физическия магазин на KADENAS е нужно да заявите, че желаете да направите покупка за велосипед на изплащане и продавач-консултантите ще ви съдействат. В случай, че решите да се възползвате от удобството на онлайн магазина на KADENAS, когато в процеса на поръчка стигнете до секцията „начин на плащане”, следва да изберете „Изплащане с 0% лихва за 6 месеца”, след което да посочите желаната от вас схема за разсрочено плащане. След финализиране на поръчката служител от съответната банка ще се свърже с вас за становище и/ или уточняване на детайлите около стоковия ви кредит.

Това е – бързо, лесно, удобно!

.А сега дайте газ с планински велосипеди от KADENAS!

Как започва всичко ли? През 70-те години в Калифорния започват да се появяват велосипеди, оборудвани с широки колела и подсилени рамки. Първите екземпляри тежат около 40 кг, имат спирачни лостове от мотоциклетни спирачки и са предназначени за планински пътища с препятствия. През 1979 г. Гари Фишър и Чарли Кели сглобяват и продават някои от първите планински велосипеди (MTB, mountinbike). Шосейните велосипеди са заменени от такива с издръжливи рамки и агресивни гуми, чиято основна цел е да преодоляват неравния терен в планината.

Основните отличителни черти на планинските велосипеди от другите са: издръжлива трапецовидна рамка с големи луфтове за кал, широки гуми с агресивен протектор (странични куки, шипове, комбиниран модел), издръжливи двуслойни гуми и наличие на амортисьори. Повече от четиридесет години развитие и популярност на този тип велосипеди довеждат до факта, че сега се произвежда огромен брой планински велосипеди за различни цели, велодисциплини, състезания и пътища.

Днес най-добрите и качествени планински велосипеди на утвърдени марки можете да намерите именно в KADENAS. Изберете желания от Вас модел и направете поръчка в сайта или заповядайте във физическия магазин на KADENAS.

Ние можем да го направим!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *