Везенков: Вече съм играч на „Торонто Рапрътс“, тепърва ще има разговори

Александър Везенков заяви, че все още не е разговарял с хората от спортно-техническото ръководство на „Торонто Раптърс“, след като преди два дни канадският клуб от Националната баскетболна асоциация взе правата на българина от „Сакраменто Кингс“.

свързани

„В момента мога да кажа, че съм играч на „Торонто Рапрътс“. Тепърва предстои да говоря с тях, да разбера те какво искат, техните намерения какви са, оттам нататък ще видим. Лятото е дълго и единственото, което ме интересува, е аз да съм здрав. Сега работя здраво с моя екип. Чувствам се добре. Не знам колко време ще бъда в България. Това лято е малко по-особено. Повече съм в Гърция заради контузията, която имах, защото там се лекувах“, съобщи спортист номер 1 на България за последните две години.

свързани

Той не съжалява, че преди година е решил да приеме офертата да играе в НБА.

„Всичко е различно, нова държава. На 28 години е много по-трудно да се адаптираш във всичко, отколкото на 17-18. Нов стил на игра, от върха на Европа там отиваш като никой. Трябва да се докажеш от нулата. Неща, които ти влияят. Дадох всичко от себе си. Много фактори повлияха, но съм доволен, че взех това решение. Напълно правилно е. Кой се отказва от НБА? Няма как„, каза Везенков.

Баскетболистът призна, че е поласкан от интереса от някои от най-добрите клубове в Европа, част от които изразиха желание да го привлекат, ако той реши да напусне НБА, информира БТА.

Снимка: lap.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *