Валерия иска близнаци от „Ергенът“ Евгени

Победителката в „Ергенът“ си мечтае за момче и момиче

„Искам близнаци“, заяви победителката от миналогодишния сезон на „Ергенът“ Валерия. Моделката явно вече мисли за това как ще има бебета с нейната половинка – Евгени.

Брюнетката си представя колко би било хубаво да има близначета. Хубавицата споделя как на одеялце лежат две бебенца с шапчици – едното розово и другото синьо. Валерия явно иска да има по едно момченце и едно момиченце. Валерия сподели за желанието си да роди две деца едновременно покрай въпрос от фен – „Ако някой ден искаш дете, какво искаш да е то?“.

Още миналата година самият ерген Евгени сподели, че е готов да стане татко.

„Готов съм за баща. Защо не и да станем родители с Валерия, победителката от шоуто, с която в момента имаме връзка. Аз съм на 34 години и ми е време да стана татко. Въпросът е човекът до мен да е готов и да позволи нещата да се случат. Вървим натам“, казва той. Явно вече от двете страни сгодените са готови да направят следващата стъпка.

Валерия иска момченце и момиченце

Скоро се разбра, че Валерия и къдравият пианист Евгени живеят под един покрив в родния град на музиканта – Пловдив. Ергенката подсказа за съвместното жителство, след като сподели фотоси в мрежата, че си е подредила любимите книги над пианото на Ерген номер 2.

Интересното е, че свекърът и свекървата на Валерия имат много добро отношение към половинката на Евгени.

„Изненадващо е за мен това тяхно хубаво отношение, защото досега никога не сме говорили за никоя моя приятелка толкова много, колкото сега. И то все за хубаво“, каза още пианистът. Явно за бебетата са готови да помага не само таткото, но и бъдещите баба и дядо.

Източник: hotarena.net

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *