БСП принцеса: Корнелия шокира бедните социалисти с обувки Roger Vivier, вижте колко струват

Корнелия Нинова силно впечатли симпатизантите си миналата седмица с появата си на предизборна сбирка в столичния квартал „Овча купел“. Привържениците на левицата не бяха поразени от посланията на бившата приватизаторка, а от скъпарските обувки, с които родената в село Крушовица социалистка се появи сред тях.

Макар сред събралите се да нямаше модни експерти, погледите на всички бяха вперени в обувките, които видимо бяха твърде луксозни, разказва „Галерия”.

Изисканите чепици в цвят слонова кост с черно токче и открита пета се оказаха на нашумялата марка Roger Vivier, която бе предпочетена от много от звездите на тазгодишния фестивал в Кан. Бърза справка показва, че в бутиците те се продават за 800 евро.

Няма спор, че политическите лидери трябва да бъдат спретнати и елегантни според протокола, но поредната демонстрация на твърде висок стандарт от страна на лидер, който има претенциите да се бори за социална справедливост, се определя най-малкото като проява на лош вкус.

Лидерката на БСП постоянно говори за бедните и онеправданите, критикува опонентите си, че не мислят за хората, но не за първи път демонстрира, че въобще не ѝ пука какво ще кажат хората за скъпарския аутфит.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *