Брутално кръвосмешение в семейството на ”Артекс”

Гнусни интимни тайни крие скандалното семейство Мирянови, по-известно като собственик на незаконния небостъргач “Златен век” в столичния квартал “Лозенец”. Докато публичното внимание беше насочено към мазните корупционни практики и към леката ръка, с която архитект Пламен Мирянов-старши и съпругата му Весела подаряват апартаменти на родния политически елит, нечистоплътните им креватни заигравки останаха някак в сянка.

Въпреки че за пред света го играят сплотено, патриархално и доста набожно семейство, зад вратите на скъпите им имения се разиграват сцени, достойни за Содом и Гомор. В редакцията ни пристигна сигнал от тяхна бивша камериерка, от който и най-обръгналите ни на гадости колеги останаха безмълвни. По времето, когато елитният кв. “Лозенец” се тресеше от протести срещу кичозния небостъргач, милионерското семейство се е тресяло от още по-големи лични драми на изневери, кръвосмешения и физическа разправа.

Някъде в средата на 2018 г. съпругата Весела Мирянова попада на безспорни доказателства, че благоверният й изживява бурна сексуална връзка с млада и пищна стажант-архитектка от фирмата. След месеци на мъчителни съмнения и догадки, госпожата най-накрая се натъква на перверзните секс-чатове и самолетни резервации, свидетелстващи за екзотични воаяжи на любовната двойка. При една от поредните задгранични “командировки” на съпруга си, озлочестената милионерка съобщава на децата си, Пламен-младши и Лили какви ги върши баща им, заплашвайки да го изгони от семейното огнище. Тогава младата архитектурна надежда Пламен Мирянов-младши обещава на майка си да поеме нещата в свои ръце и да дапази целостта на семейството.

Вместо да поговори с баща си по мъжки, атрактивният плейбой прилага далеч по-креативен подход и на свой ред завърта главата на бащината си любовница с приказки за сериозна връзка и клетви за вечно щастие. Старлетката не се чудила много, защото била наясно, че е въпрос на време да писне на стария коцкар, докато в синчето видяла доживотна дойна крава, особено ако го върже и с дете.  След няколко месеца на бурни креватни страсти и луксозни екскурзии, младият архитект решил да натрие носа на баща си, заявявайки на всеослушание връзката с бившата му наложница. Последвал бурен семеен скандал, по време на който главата на клана “Мирянови” заявил на разгонения си наследник, че няма да допусне пачаври в дома си. Г-жа Мирянова не му останала длъжна, давайки да разбере, че знае за мръснишките му заигравки с бъдещата “снаха”.

Мъжът й пък припомнил не по-малко срамната тайна, че някога и благоверната му имала вземане-даване с най-добрия приятел на сина им. Ако вярваме на бившата им прислуга, сбирката завършила с як ръкопашен бой между баща и син, и дори охраната не успяла да ги разтърве. Почувствала надмощието си, Весела Мирянова подала чрез адвокати иск за сключване на брачен договор със задна дата, плюс делба на семейното наследство и фирмените активи. По силата на спогодбата, тя и синът й имат решаващ глас в корпоративните операции, а бащата-коцкар занапред е длъжен да си наляга парцалите и да изпълнява техните бизнес-решения. От тогава изгрява медийната звезда на архитекта-наследник, който до ден днешен обикаля тв-студията и дава напоителни интервюта в опит да замаже бруталната корупция, на която “Артекс” става нарицателно. Виждайки се в пари, младата надежда дава воля на артистичните си заложби и любовта си към българската природа, щедро спонсорирайки всякакъв сорт арт прояви.

През януари 2022 г. Мирянов-младши се посвети на Бога и беше положен за иподякон в столичния храм Света Неделя.

Близки до амбициозния наследник коментират, че с богоугодните си дела той се опитва да изкупи кръвосмесителните и прелюбодейни греховете на семейството.

Източник: razkritia.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *