Бомба! Босът на “Златен век” топли леглото на набедената за “пеперудка” народна певица Вели Костадинова

ръшната и оборотна народна певица Вели Костадинова има всички шансове скоро да смени фамилията си на “Мирянова”. От няколко години дългокосото изкушение, набедено че пее на ушенце на зърнени олигарси и аграрни милионери от Добруджа и Тракия, е официалната жена до един от най-желаните ергени у нас –  архитект Пламен Мирянов джуниър.

 

Собственикът и идеен двигател на скандалния небостъргач “Златен век”, изникнал на пъпа на кв. “Лозенец” с подобаващ за мащабите си скандал, призна любовта си към неустоимата Вели във фейсбук на връх осми март т.г. Артистичният архитект й се обясни с думите: “Честит празник на любимата жена!🌹Благодарен съм, че те има, мила Велислава! Твоята усмивка озарява моя свят! Да грееш все така ярко!” Постът се радва на над хиляда лайка, а в коментари приятели и колеги на двойката изразяват възхищение и пожелават още по-здрава и красива връзка.

Искрата между тях пламва преди две години, когато в свободното си от частни фолк партита време певица взема участие в грандиозен арт проект на Мирянов за почит към България и възхвала на прекрасната ни природа. От тогава г-ца Костадинова и сестра й са неизменна част от скъпарските ивенти, спонсорирани от “Златен век”. Двойката е изключително хармонична и предизвиква симпатии у публиката с красотата и младостта на двамата влюбени.

 

Любовта очевидно дава тласък в кариерата на народната певица, която реализира няколко особено ценни във финансово и творческо отношение клипа, за каквито по-бедните й колежки не могат и да сънуват. Личният стайлинг на госпожицата също се ъпгрейдва и тя блести на фотосесии с изключително класни тоалети, струващи колкото две средни заплати в IT сектора. Гуру в това отношение може да й бъде фамозната проекто свекърва арх. Весела Мирянова с нейния неподправен стил, клонящ към скъпи материи и екстравагантни кройки в бялата гама.

Как семейство Мирянови е реагирало на дописките, обвиняващи Вели Костадинова в залитания по заможни и тежко женени аграрни босове от провинцията, остава загадка. Вероятно са подходили с подобаващо разбиране, предвид че самите те редовно стават обект на нездраво медийно внимание и сериозни обвинения в корупция, погазване на закона и раздаване на подкупи по високите етажи на властта.

Припомняме, че собствениците на “Златен век” се прочуха покрай дружбата с изгонения от ГЕРБ Цветан Цветанов. За същия се шушукаше, че повел по кривите пътеки бащата на младия Пламен Мирянов, увличайки го в греховни изневери с леки жени. Заговори се дори за клипове, увековечили разврата на дъртите пергиши, но както често става у нас – нещата се затишиха, не без подобаващо количество пари за медийна реклама. Чест прави на съпругата му, арх. Весела Мирянова, че застана достойно до съпруга си в тежкия в имиджово и морално отношение скандал и не позволи косъм да падне върху честта на семейството.

 

Вярваме, че тя може да даде ценни съвети на бъдещата си снаха как следва да се държи бъдещата жена на сина й, а също и как след всяка медийна криза да излиза с гордо лице в новините, ни лук яла, ни лук мириса̀ла.

Източник: razkritia.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *