Болна ли е Лора Крумова?

Чест посетител на частен столичен медицински център е тв водещата Лора Крумова, пише Ретро. Журналистката била засичана неколкократно от граждани в лечебното заведение, намиращо се на централния софийския бул. „Дондуков“. Звездата на Нова телевизия се опитвала редовното й присъствие в коридорите на медицинския център да остане незабелязано, но било невъзможно. Въпреки това очевидци споделят, че Крумова се държала скромно, тихо и възпитано.

Не парадирала със статуса си на известна личност и избягвала хорските погледи. Не се възползвала дори от личното си познанство с една от лекарките в центъра, за да изпревари чакащите ред пациенти.

В последно време 44-годишната телевизионерка станала по-педантична към здравето си и най-после си обърнала внимание. В частния медицински център, където избрала да се преглежда, нямало чак такова стълпотворение от хора като в държавните поликлиники. Така Крумова се чувствала по-спокойна, въпреки че си плащала за  всяка услуга. Дори пред колегите си тя не коментирала какви са тревогите й от здравословно естество, за да не, поражда още повече клюки по свой адрес и да държи устата на зложелателите си затворена.

Единственото което водещата на „На фокус“ си е позволявала някога да коментира, е, че страдала от тежки хормонални проблеми. Именно заради тях и толкова години тя не успявала да надвие в битката с килограмите. Крумова доскоро се подлагаше на какви ли не жестоки диети, за да успее да се втали, но така и не постигна заветната си цел. Дори и да е имала период на отслабване, после всички килограми се връщали по тялото й в двоен размер. Тя отдавна е определила приоритетите в живота си и това са семейството и работата й.

Относно визията пък блондинката твърди, че не страда от ниско самочувствие. Тя твърдо отказва да приеме манията на колежките си по пластичната хирургия, помпане с ботокс и силикон.

По всичко личи, че и половинката й Сотир е на същото мнение, тъй като инструкторът по сърф и ски е плътно до любимата си. Двамата имат син и дъщеря и са двойка от 15 години, но все още не са сключили брак. Запознават се още през далечната 2009 г., но след толкова време в съвместно съжителство и две деца по-късно все не събират кураж да минат под венчилото. Синът на тв водещата Явор вече е на 11 години и е ученик, а по-малката му сестричка скоро ще стане на 6.

Източник: hotarena.net

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *