Благо се изцепи: Има много жени около мен, но аз съм сериозен мъж

„Страшно много красиви жени има около мен, но аз съм сериозен мъж! И то в командировка…“, изцепи се Благой Георгиев в Инстаграм.

Макар сторито да е с рекламна цел, думите на Джизъса предизвикаха вълна от подигравки и негативни коментари, пише Intrigi.bg.

„Пич, сериозен си само в правенето на деца!“, „Дай по-сериозно и им направи на всички тия красиви жени по едно дете“, „Е, щом си в командировка, не се брои! Вдигни една сватба, че скоро не си се женил“, гъбаркат го в мрежата. И го питат колко пари е взел от букмейкъра, за да се прави на шут.

В момента Благо е в „командировка“ в Германия заради Европейското първенство по футбол. Настоящата му изгора Ивана Главчева не го придружава и не реагира на думите му, макар да звучи доста унизително спрямо нея.

Потребители не пропуснаха да захапят и нея относно изцепката на Джизъса: „Бръмчиш с леки несериозни мъже. Мъж без здраво семейство е като жена, дето лапа различни всеки ден. Живота ти минава. Напразно“.

Припомняме, че „сериозният“ Благо има четири деца от 3 различни жени. Преди 2 години се ожени за номер 4 – Полина Спасова, но не успя да я забремени.

Източник: hotarena.net

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *