Би Ти Ви реабилитира Цитиридис

Би Ти Ви реабилитира уволнения преди половин година водещ на вечерното си шоу – Николаос Цитиридис. Той се завърна в телевизията в началото на седмица, само че не като служител, а като гост в предаването „Преди обед”. Говори се, че гръкът очаква и оферта за работа на екран съвсем скоро.

Цитиридис е бил сред фаворитите за водещи в няколко формата на Би Ти Ви тази пролет, но на финала все е бил изместван от кандидати, които според ръководството се оказвали по-подходящи за работата, научи „Уикенд”. Фактът, че в телевизията вече го канят обратно, макар и само като гост, е сигурен знак, че скоро той ще се завърне и на екран. В Би Ти Ви се шушука, че името му се обсъжда за проекти, които стартират наесен. Дотогава Николаос, освен с фитнес, се занимава с комедийните си програми, с които си изкарваше хляба и преди да стане телевизионер. Той събира доста фенове по комеди баровете, а е възстановил и музикалните си изяви като барабанист. Има своя група – „Додо Бенд”, с която ще прави турне през лятото. Додо е името, с което открай време близките на гръка го наричат. От есента се очаква да го гледаме обратно и на малкия екран.

Броени седмици преди да поканят Николаос, в „Преди обед” бяха извикали за седмичен коментатор жената до него – актрисата Боряна Братоева. Вероятно за да подгряват почвата за завръщането му, водещите Деси Стоянова и Петър Дочев всеки ден я питаха какво прави бившият им колега, който официално е без работа. За неговото гостуване пък събраха част от бенда му от вечерното шоу, включително певицата Жаклин Таракчи, която е победителка от предаването на телевизията „Гласът на България”. Явно в Би Ти Ви държат „Шоуто на Николаос Цитиридис” да не се забравя, но дали ще го върнат на екран? Това все още не е ясно. Сигурно е, че водещият, както и лицата от свалената му продукция, вече не са персона нон грата в медийната група, което пък е сигурен знак за завръщане.

Реалибитацията на гръка става, след като той бе поканен за гост първо във вечерното шоу на Българската национална телевизия, което се излъчва всеки четвъртък. Цитиридис беше първият гост на неговата актуална водеща Андреа Банда Банда. Заговори се, че Емил Кошлуков смята, че има хляб в младия мъж, и обмисля да го вземе на работа. Бившите му работодатели май се уплашиха, че може да го поканят на работа другаде, и също се задействаха. Но все още никоя телевизия не е обявила официално, че е сключила договор с него.

Източник: hotarena.net

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *