Антония Петрова скъса джоба

Антония Петрова и съпругът й отпрашиха с мръсна газ за Гърция, където възнамеряват да останат цяло лято. Според миската, мястото, на което ще останат, предлага чудесни възможности за забавления не само за малки, а и за големи.

 

„Открихме сезона в Гърция и не можем да бъдем по-развълнувани. Пясъкът под краката, кристално чистата вода и ароматът на средиземноморска кухня ни заобикалят отвсякъде. Наслаждаваме се на всяка секунда от слънчевите дни и топлите вечери! А вие планирате ли да посетите южната ни съседка това лято?“, написа тя в социалната мрежа.

Малко по-късно за изненада на всички, перничанката показа, че е заменила луксозната яхта с надуваема лодка, с която плава със семейството си в морето.

Мнозина я запитаха дали са скъсали джоба и защо са с надуваема лодка. Не спират да я питат и къде е луксът, който постоянно демонстрира. Блондинката обаче не удостоява с никакво внимание злобните коментари.

 

Наред с плажните забавления обаче, бившата миска демонстрира и доста тънка снага. През последните седмици килограмите й се топят с часове. Антония все повече заприличва на Гущерова, която тежи едва 39 кг. Повечето й последователи дори я разкритикуваха за прекалено кльощавото й тяло. Част от виртуалните й приятели дори се усъмниха, че се е вталила с фотошоп, защото често показва обилните трапези на семейството и не крие, че са чревоугодници.

 

Разбира се не е изключено блондинката да дължи вталяването си на „Оземпик“, станал популярен като „инжекциите на Галена“.

Батинкови са си наели вила в Гърция за два месеца като мъжът на миската е успял да спазари добра цена и въобще не мислят да се прибират в София до началото на септември. Нашенци, разпознали семейството в Гърция издават, че до тях неизменно са двете бавачки на синовете им – Благовест и Ивайло, които се грижат за тях, докато родителите им си отдъхват.

Източник: Уикенд

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *