Анита Мейзер проси, но тъне в лукс

Миската Анита Мейзер отново сгази лука! Варненката тъне в лукс и разкош, въпреки че просеше пари! Това забеляза „България Днес“ след редица постове на варненката, в които тя се фука как е на почивка на един от най-луксозните плажове в Мексико – Тулум.

Активните във фейсбук потребители оплюха жестоко бившата затворничка, която бе обвинена за аферата със „свинските опашки“ и смъртта на бившия й мъж Николай. Аудиторията на Мейзер си спомня как тя просеше пари за спешна операция, която тя трябваше да претърпи поради спукан силикон. Някои си помислиха, че са били излъгани от Анита, която е искала да си позволи глезотиите на техен гръб. След лавината от хейт миската изтри всеки един коментар, който я хули и скалъпи нещата да изглеждат така, че нищо не се е случвало.

Преди около година жената с най-голям силикон в България трябваше да премине спешна операция, за да си спаси живота. Тогава Мейзер се обърна към своите фенове и последователи, за да събере пари за скъпата операция. Процедурата беше преминала успешно. „Спуканият силикон в тялото ми ме е тровел години и е щял да доведе до фатален край“, разказваше бившата затворничка, която беше спечелила симпатиите на хората.

Мейзер се води, че е координатор и консултант за всякакви конкурси за красота и по този начин си изкарва хляба. Когато се случи нещастието да легне под ножа не с „разкрасителни“ цели, тогава всеки си помисли, че тя не е могла въобще да си позволи операцията, която я спасява.

Явно в крайна сметка Анита просто е искала да си спести някой лев, за да си позволи по-важните за нея неща, като например екзотични екскурзии. Съдейки по снимките, се оказва, че Мейзер нито е закъсала с пари, така и  със силикона. Плеймейтката го е ударила на живот и въобще не го мисли, докато всяка седмица пътува в различна тропична дестинация.

Забелязваме, че Анита пак скоро е минала през спешното, тъй като е обула шина на десния си крак. Слава богу, за това не посмя да проси пари.

Източник: hotarena.net

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *