Анелия ИЗПУШИ, тръгна на психолог

Анелия е поредната известна личност, която открито заговаря, че е потърсила професионална помощ в тежък за себе си период. След преодоляването му, хитовата певица продължила да работи с психолог, като фокусът вече бил върху личностното й израстване и развитие.

Преди две години Анелия, която на 1 юли ще празнува 42-рия си рожден ден, била в кризисна ситуация. Усещала се на кръстопът, изправена пред необходимостта да вземе решения и да внесе промени в живота си, които обаче си имали своите последствия. Била стресирана и тъжна, призна певицата при скорошна своя медийна изява. Анелия не конкретизира дали въпросния период включва връзката й с бизнесмена Любомир Захаринов, с когото даже бяха сгодени до преди неочаквано да се разделят, за което се разчу през март, тази година.

Така или иначе, певицата преминала през тежкия период с помощта и подкрепата на психолог, с когото продължава да работи. Анелия смята, че има какво още да научи за себе си, иска да постигне повече осъзнатост и да се развие като личност. Този й стремеж май е свързан с взискателността, която има в професията си, а и в личния си живот. Анелия се определя като изискваща както към себе си, така и към хората в обкръжението си, включително и към мъжете в живота си. Неслучайно всичките й любови са били всеотдайни към нея, тъй като певицата не се задоволявала с нищо по-малко от това.

Опознавайки себе си покрай работата си с психолог, Анелия днес си дава сметка, че голямо значение за това й разбиране за любовта е оказал семейният модел, в който е израснала. Родителите й имали силна връзка и уважение един към друг. И двамата били отдадени на децата си – Анелия и сестра й, стремили си да им изградят ценностна система, в чиято основа бил високият морал. За жалост, на 15 години Анелия, която е израснала в Стара Загора, губи баща си. Това белязало живота й завинаги. Затова може би не е случайно, че на 19 години бъдещата попфолк звезда се обвързва сериозно с по-голям мъж, който й вдъхвал сигурност и спокойствие. Той е бизнесменът Коко Динев, първият и засега единствен съпруг на певицата. Плод на любовта им е дъщеря им Ивон.

Влизайки в живота на Анелия, Коко Динев, който е с 10 години по-голям, донякъде може би запълнил празнотата, която зейнала със загубата на баща й. Певицата се чувствала защитена и обгрижвана. Този мъж – елегантен, винаги спретнат и със самочувствие на реализиран човек, я въвел в нов свят. Едва ли някой има съмнение, че освен емоционална сигурност, Анелия е получила и финансова. „Бащата на детето ми ме направи принцеса, буквално”, заяви певицата. В попфолк бранша се знае, че тъкмо Коко Динев дал тласък на музикалната кариера на заралийката. Тогава ликът на Анелия изникваше от билбордове из цяла София, а първите й песни се превърнаха в безспорни хитове и звучаха отвсякъде. По всяка вероятност не става дума само за резултати от трудолюбието и таланта на певицата и заслуги за светкавичния й успех има и Коко Динев.

Двамата се разделили, заради имали различни представи за семеен модел. Анелия държала да живеят под един покрив и да се събират край масата всяка вечер – представи, формирани от нейното семейство. Коко Динев обаче имал други разбирания, с които певицата не се примирила, а именно да живеят разделени, макар че са в брак. След раждането на дъщеря им Ивон, пътищата на певицата и бизнесмена се разделили. Анелия обаче запазила уважение към него. Винаги е оценявала и грижата му към дъщеря им. Припомняме, че след развода, Коко имаше продължителна връзка с колежката й Емилия, но не стигнаха до брак, макар че имат две деца. Публична тайна са неговите изневери.

Днес Анелия се чувства много по-осъзната по отношение на търсенията си в любовта. Тя не крие, че има големи очаквания и изисквания към мъжа до себе си. Въпреки това, след като се разчу за разрива в последната й връзка – тази с бизнесмена Любомир Захаринов, певицата и дума не отваря за актуалното състояние на личния си живот. Не е коментирала нито разлъката с последния си любим, нито дали има нов. Затова пък говори обстойно за работата си и желанието си да повлиява благотворно на подрастващите. Анелия иска да е проводник на доброто, да мотивира чрез личния си пример младите да работят по личностното си израстване, да бъдат по-духовни и добри.

Източник: hotarena.net

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *