Подреди новините по:
По сайтове:
Фиксинг на БНБ:
1.
EUR
1.95583
2.
USD
1.65819
3.
GBP
2.1881
4.
RUB
2.7922
5.
RON
4.2088
6.
TRY
4.26609
Ние във facebook:

Какво да направите, ако подозирате изневяра?

Споделете:
Какво да направите, ако подозирате изневяра?

Когато партньорът ви е признал изневяра и имате желание да научите защо и как се е стигнало дотам, потърсете начин да излекувате болката. Със сигурност изпитвате гняв, тъга и всички емоции между тях, но по-добре си дайте време да изживеете тези чувства и когато сте готови да научите каквото е нужно, проведете разговор. Но когато дойде този момент, добре е да подберете въпроси, които ще ви дадат нужното спокойствие и възможност да се почувствате свободни и да продължите напред.
 
Преди всичко помнете, че вие не сте предизвикали изневярата – такъв вид отношение е изцяло избор на вашия партньор и не бива да се съдите. Ето и най-добрите въпроси, които да изберете:
 
1. Защо започна да ме избягваш?

 
Д-р Джейсън Уайтинг, професор в Тексаския технологичен университет, изучава изневярата и в резултат на неговите проучвания, той споделя, че тя бива забелязвана когато партньорът започне да става незаинтересован и дистанциран. Според него, партньор, който не иска да говори за това има емоционална връзка.
 
Уайтинг съветва, че е добре да опитаме да научим каква е причината за промяната в отношението на партньора и че не бива да се обвинявате – няма как да знаете, че има проблем щом не е споделен с вас. Полезно ще бъде да накарате партньора си да изясни мотивите си.

/* (c)AdOcean 2003-2016, investor_bg.Dnes.bg.Dnes Svobodno vreme.InArticle Zone Sv.vreme */ ado.slave('adoceaninvestorbgqkksfjqlks', {myMaster: 'zS8MsuOj7ZBgtl3vn1Syr2_hfa_poAdnc53VBBmd4pj.z7' });

Останалите стъпки, които да предприемете, ако подозирате изневяра - четете в TeenProblem.net

По публикацията работи: Eкип на Teenproblem
loading...
Автор: dnes.bg - Вижте оригиналната новина тук.
Вижте оригиналната новина тук.
Напишете коментар:
Име:
Коментар