Подреди новините по:
По сайтове:
Фиксинг на БНБ:
1.
EUR
1.95583
2.
USD
1.65819
3.
GBP
2.1881
4.
RUB
2.7922
5.
RON
4.2088
6.
TRY
4.26609
Ние във facebook:

4 начина да се преборим с ревността. Кои са те?

Споделете:
4 начина да се преборим с ревността. Кои са те?

Ревността е яд и тъга. Те се появява когато смятате, че обектът на вашите чувства желае някой друг. Много е вредно когато това чувство ни обземе и започнем да поставяме под въпрос всичко, което нашият партньор прави или казва.
 
Дали е закъснял тази вечер повече от обикновено? Струва ви се, че се крие, за да говори по телефона? Всички дреболии се превръщат в знаци, че желае някой друг.
 
Основната причина да ревнувате е несигурността. Когато нямате самочувствие, и виждате във всеки около вас някакво превъзходство, е много лесно да се притесните дали партньорът ви няма да избере друг.
 
Другата основна причина за ревността е, че нямате доверие в хората. Ако сте стигнали до извода, че всички са лоши и нямат нищо против да ви лъжат, със сигурност това ще се отрази и на любовните ви отношения.
 
Ревността е един от основните знаци, че нещо в една връзка не върви. И ако не се преборите с нея навреме, отношенията ще се разпаднат. Ето няколко съвета как да я държите под контрол:
 
1. Повярвайте в себе си

 
Започнете да се харесвате първо като външност. Ако не харесвате тялото си – опитайте да направите каквото можете, за да го оформите. Направете си нова прическа, купете си нещо ново и погледнете човека в огледалото – с него ще живеете през целия си живот, няма ли да е по-добре да се харесвате?

/* (c)AdOcean 2003-2016, investor_bg.Dnes.bg.Dnes Svobodno vreme.InArticle Zone Sv.vreme */ ado.slave('adoceaninvestorbgqkksfjqlks', {myMaster: 'zS8MsuOj7ZBgtl3vn1Syr2_hfa_poAdnc53VBBmd4pj.z7' });

Останалите начини да се преборите с ревността - четете в TeenProblem.net

По публикацията работи: Eкип на Teenproblem
loading...
Автор: dnes.bg - Вижте оригиналната новина тук.
Вижте оригиналната новина тук.
Напишете коментар:
Име:
Коментар