Подреди новините по:
По сайтове:
Фиксинг на БНБ:
1.
EUR
1.95583
2.
USD
1.65819
3.
GBP
2.1881
4.
RUB
2.7922
5.
RON
4.2088
6.
TRY
4.26609
Ние във facebook:

Промени в оградата 

Споделете:
Промените в конституцията, които ДПС, а вече и ГЕРБ предлагат, се прескачат и плетища плетат на първите страници на пресата - иска се падане на давността за приватизационните сделки, за да напляскат на първо време Иво Прокопиев - бизнесмен, издател на "Капитал", приватизатор на "Каолин" и главен герой в "книгите" на вестникарската група на Пеевски, в които се изобличава олигархията и грабежа на България - според Пеевските опорки.

"Депутатите Пеевски, Цонев и Хамид готвят проекта", съобщава "Телеграф" и добавя другия играч в схемата: "ГЕРБ също искат ремонт на основния закон". Поискай - ще ти се даде! Така пише в Дебелата книга.

''Монитор'' обаче е смотал новината чак на 3-та стр., а набляга на друго явление, което предизвиква сърбеж на Шиши: "Фабриката за фалшиви новини с близо милион от ЕС. Изхранва се с пари от Брюксел, а лъже, че изданията на Пеевски получават еврофондове". Фейк-фабриката според Пеевски е кръгът около Прокопиев и "Капитал" - тоест мишената е пак същата, както при конституционните поправки, което автоматично повишава значимостта на материала.

Папката с проектопоправките Цецерон връчи на КорНинова по време на премиерата на "Граница" - документалка на депутата журналист Йончева за Великата българска стена, която е мааааалко по-лесно преодолима от Великата китайска. КорНинова обаче нагрубила Цецо: "...тя не прие протегнатата ръка", пише "24 часа" в заглавие и в първия момент помислихме, че това е метонимично казано за папката. Оказва се буквално - Нинова взела папката, но не приела ръкостискане. Това не е дамско и не е обединително-патриотично!

Обединеният патриот и оградостроител Симеонов също бил на премиерата на "Граница", но бързо се изнизал и не помагал за папката.

То промените в оградата - дупки и ровове - не са като промените в конституцията. По-лесно се правят и без толкова формалности.
loading...
Информация:
Още по темата:
  • Новина от segabg.com
  • Новина от segabg.com
  • Прегледана: 1318
  • Добавена на: 15 Nov 2017 08:15
Автор: segabg.com - Вижте оригиналната новина тук.
Вижте оригиналната новина тук.
Напишете коментар:
Име:
Коментар