Подреди новините по:
По сайтове:
Фиксинг на БНБ:
1.
EUR
1.95583
2.
USD
1.66157
3.
GBP
2.19305
4.
RUB
2.77635
5.
RON
4.21606
6.
TRY
4.30184
Ние във facebook:

Влюбена в Гришо лее сексапил на Бахамите

Споделете:
Влюбена в Гришо лее сексапил на Бахамите

Канадската тенисистка Южени Бушар, която имаше доста незадоволителен сезон, продължава да се отдава на пълен релакс по морета и плажове.

Канадката, която не крие симпатиите си към Григор Димитров, не успя да се класира за финалите в "WTA", но не остана дълго време разочарована. Тя отново влезе в светлината на прожекторите, като този път пръска сексапил от Бахамите.

Бушар не за пръв показва, че обича да показва тялото си. Неотдавна тя засне гореща фотосесия без горнище за американското списание Sports Illustrated. Похотливото поведение на блондинката предизвиква скандали даже и на корта - предизвикателното й спортно облекло по време на турнирите било прекалено "разкриващо" и разсейвало официалните лица.

/* (c)AdOcean 2003-2016, investor_bg.Dnes.bg.Dnes Sport.InArticle Zone Sport */ ado.slave('adoceaninvestorbgtjdmcmghlx', {myMaster: 'ZR2W5q.AkrMP1ktSV7vCLrD5MfqnmP64g1OQYuWYZaL.h7' });

Преди време много шум се вдигна около отношенията й с наш Гришо. Според слуховете тя е била причината Мария Шарапова да зареже българина.

Кадри на предизвикателната Бушар вижте тук
 

По публикацията работи: Красимир Ангелов
loading...
Автор: dnes.bg - Вижте оригиналната новина тук.
Вижте оригиналната новина тук.
Напишете коментар:
Име:
Коментар