Подреди новините по:
По сайтове:
Фиксинг на БНБ:
1.
EUR
1.95583
2.
USD
1.65819
3.
GBP
2.1881
4.
RUB
2.7922
5.
RON
4.2088
6.
TRY
4.26609
Ние във facebook:

Кои са най-добрите шофьори сред зодиите?

Споделете:
Кои са най-добрите шофьори сред зодиите?

Шофирането е много важна част от съвременния начин на живот. То е не просто удобство, но и необходимост. Според проучване на експерти в областта на транспорта в САЩ средностатистическият човек всеки ден прекарва около час в колата. А ако задръстванията са част от ежедневието ви, времето вероятно е много повече от час. 

Широко разпространеното е мнението, че жените са по-лоши шофьори от мъжете. И макар да не важи за всички, в него има доза истина, която се дължи на различията в мозъка на мъжете и жените. 

Оказва се обаче, че някои зодии се справят доста по-добре зад волана, в сравнение с други. Кои владеят това умение най-добре?

Козирог

Търпението на Козирозите, ефективността и способността да планират, са качествата, които ги прави най-добрите шофьори в зодиака. Родените под този знак не са склонни към превишаване на скоростта или взимане на импулсивни решения на пътя.

/* (c)AdOcean 2003-2016, investor_bg.Dnes.bg.Dnes Svobodno vreme.InArticle Zone Sv.vreme */ ado.slave('adoceaninvestorbgqkksfjqlks', {myMaster: 'zS8MsuOj7ZBgtl3vn1Syr2_hfa_poAdnc53VBBmd4pj.z7' });

Кои са другите зодии, които се справят най-добре зад волана, четете на Tialoto.bg

По публикацията работи: Анна Дантева
loading...
Автор: dnes.bg - Вижте оригиналната новина тук.
Вижте оригиналната новина тук.
Напишете коментар:
Име:
Коментар