Подреди новините по:
По сайтове:
Фиксинг на БНБ:
1.
EUR
1.95583
2.
USD
1.66157
3.
GBP
2.19305
4.
RUB
2.77635
5.
RON
4.21606
6.
TRY
4.30184
Ние във facebook:

Светлана Василева взе акъла на всички: Виж какво се закани любимата на Гущеров в Къщата! (още подробности)

Споделете:
Светлана Василева взе акъла на всички: Виж какво се закани любимата на Гущеров в Къщата! (още подробности)
Светлана Василева вече не е това, което беше!

Плеймейтката Светлана Василева успя да шокира зрителите, а и съквартирантите на Биг Брадър. Поне тези, които я познаваха от миналия сезон на риалити формата.

/* Kliuki.bg - Destop 300x250 - InArticle 1st */ ea_spot = 9539; ea_width = 300; ea_height = 250; ea_hash = "hNOHv9qleqBiCefVGJ50cOmnlrwWjNafya6VzoFQQ5NnvQVdKX4kLQ,,"; Светлана Василева

Светлана Василева вече не е онова кротко и наивно момиченце от преди години

Докато там Светлето беше едва ли не кротко и миловидно дете, то днес една напълно различна и неузнаваема Светлана Василева се бори за победата в шоуто. Надали ще успее да се превърне в любимата звезда на България, но че ще поизпоти останалите, си е очевидно.

Явно Василева се е взела доста на сериозно откакто тръгна с бившия на Мария – Християн Гущеров. Както знаем, двамата живеят заедно от няколко месеца като красавицата се премести в палата му в Бояна.

/* Kliuki.bg - Destop 300x250 - InArticle 2nd */ ea_spot = 9971; ea_width = 300; ea_height = 250; ea_hash = "hNOHv9qleqCp26iEC1VwjF2Zv42xg68lNKfZgRFZ37Eyl3OgQNgHDQ,,";

Още с влизането си в Къщата снощи, Светлана Василева се закани да не цепи басма никому и да разкаже играта на всеки, дръзнал да я обиди или нападне.

„През този един месец ще видите жена, а не момиче. И то жена, която знае цената си, има стабилен мъж до себе си, който й дава сила и самата тя е станала много по-силна от преди. Да не ми се изпречи някой на пътя, защото ще го смачкам и окото ми няма да мигне“, зарече се Василева.

Близки до нея са убедени, че тя иска да пребори Мария в представянето й във Вип Брадър. И да покаже най-вече на нея, че е далеч по-ниска топка и по-малко класна жена от Светлето.

Дали ще успее обаче, или отново ще рони горчиви сълзи, както преди две години. Това предстои да разберем като гледаме епизодите на формата.

loading...
Автор: Силвия Борисова - Вижте оригиналната новина тук.
Вижте оригиналната новина тук.
Напишете коментар:
Име:
Коментар