Подреди новините по:
По сайтове:
Фиксинг на БНБ:
1.
EUR
1.95583
2.
USD
1.66157
3.
GBP
2.19305
4.
RUB
2.77635
5.
RON
4.21606
6.
TRY
4.30184
Ние във facebook:

ЗА ПЪРВИ ПЪТ: Росен Плевнелиев коментира любовта си с Деси Банова, вижте какво каза!

Споделете:
ЗА ПЪРВИ ПЪТ: Росен Плевнелиев коментира любовта си с Деси Банова, вижте какво каза!
Росен Плевнелиев и Деси Банова са заедно отскоро, но бившият президент мисли в дългосрочен план!

Една любов приковава вниманието на България в последните дни и тя е между Росен Плевнелиев и Деси Банова. Досега всичко беше само слухове, но вече е реална истина, защото бившият държавен глава проговори за това в ефир, видя Kliuki.bg.

/* Kliuki.bg - Destop 300x250 - InArticle 1st */ ea_spot = 9539; ea_width = 300; ea_height = 250; ea_hash = "hNOHv9qleqBiCefVGJ50cOmnlrwWjNafya6VzoFQQ5NnvQVdKX4kLQ,,"; Росен Плевнелиев и Деси Банова

Росен Плевнелиев е луд по синоптичката Деси Банова

Той потвърди пред Цветанка Ризова в предаването „Лице в лице“, което се излъчва по bTV, че синоптичката е новата му тръпка. Вече официално е разведен с Юлияна и е намерил отново любовта.

„Вие знаете, аз никога не съм го крил, че с Юлияна не живеехме заедно от много дълго време. Процедурата по развода приключи и вече съм свободен.“ – сподели Росен Плевнелиев.

/* Kliuki.bg - Destop 300x250 - InArticle 2nd */ ea_spot = 9971; ea_width = 300; ea_height = 250; ea_hash = "hNOHv9qleqCp26iEC1VwjF2Zv42xg68lNKfZgRFZ37Eyl3OgQNgHDQ,,";

Той, разбира се, не спести и своите добри думи за настоящата си половинка. Това е красивата и по-млада от него Десислава Банова, която работи в Нова телевизия.

„Прогнозата на времето в моя живот е слънчева. Това не е отдавна, отскоро е, но аз винаги съм гледал в дългосрочен план, и като президент бях такъв.“ – каза още бившият ни държавен глава по Би Ти Ви.

Говори се, че новата любовна двойка може да напусне България. Плевнелиев се цели в пост в европарламента, където заплатите са огромни.

Деси Банова от години се подвизава като обикновена синоптичка, но скоро може да не се налага изобщо да работи. Мъжът до нея най-после може да й осигури такъв живот.

Тя прекара 6 години с бащата на детето си, но така и не се омъжи за него. Дали първият мъж, който ще й нахлузи халката, е Росен Плевнелиев, предстои да разберем.

loading...
Автор: Милен Георгиев - Вижте оригиналната новина тук.
Вижте оригиналната новина тук.
Напишете коментар:
Име:
Коментар