Подреди новините по:
По сайтове:
Фиксинг на БНБ:
1.
EUR
1.95583
2.
USD
1.65819
3.
GBP
2.1881
4.
RUB
2.7922
5.
RON
4.2088
6.
TRY
4.26609
Ние във facebook:

Опровергаха, че Борисов се е върнал на пожар в България

Споделете:
Опровергаха, че Борисов се е върнал на пожар в България
function fbs_click() {u=location.href;t=document.title;window.open('http://www.facebook.com/sharer.php?u='+encodeURIComponent(u)+'&t='+encodeURIComponent(t),'sharer','toolbar=0,status=0,width=626,height=436');return false;}
Посещението на премиера в Италия се е движело според предварителния график и определените въздушни слотове за излитане и кацане на правителствения самолет. Това се казва в съобщение на Правителствената информационна служба във връзка с появили се медийни съобщения по повод преждевременно излитане на Бойко Борисов от италианската столица.

Промяна в слотовете е била невъзможна поради необходимостта самолетът да бъде използван за полета на вицепремиера министър на външните работи г-жа Захариева, която трябва да пристигне на официално посещение в Кувейт.

Правителствената информационна служба благодари на колегите, въздържали се да тиражират без проверка новини, които биха могли да предизвикат тревога в обществото.

По-рано имаше съобщения, че премиерът Бойко Борисов излетял спешно за България с правителствения самолет, след като получил телефонно обаждане в колата на път за римското летище Чампино.

AdPlatformZone = { id: "689fe6846", format: "605x0" };
loading...
Автор: Мануел Насименто - Вижте оригиналната новина тук.
Вижте оригиналната новина тук.
Напишете коментар:
Име:
Коментар