Подреди новините по:
По сайтове:
Фиксинг на БНБ:
1.
EUR
1.95583
2.
USD
1.65819
3.
GBP
2.1881
4.
RUB
2.7922
5.
RON
4.2088
6.
TRY
4.26609
Ние във facebook:

Адениджи ще получи последен шанс в "Левски"

Споделете:
Адениджи ще получи последен шанс в
СНИМКА: "Докосни дъгата"Капитанът на "Левски" Божидар Митрев (най-вдясно) и юноши на клуба изказаха своята съпричастност към болните от диабет по случай вчерашния световен ден за борба с това заболяване. Клубът от година работи с асоциация "Докосни дъгата", като отправя послания към обществото, че болните от диабет са равнопоставени на всички останали и трябва да имат равен достъп до възможността да спортуват. Затова "Левски" предоставя безплатни билети на деца с диабет, а две от тях вече тренират в школата.
Треньорът на "Левски" Делио Роси е склонен да даде последен шанс на Бабатунде Адениджи и да пусне нигериеца в някой от оставащите 6 мача на тима до края на годината (заедно с 1/4-финала за купата). Според "Топспорт" нигериецът може да влезе в официален двубой, след като в двете последни контроли - срещу "Спортист" (Своге) и "Локомотив" (Сф), той вкара по два гола.

Адениджи бе изваден от първия състав в началото на сезона, след като се оказа ненужен, но отказа да прекрати договора си. След това Делио Роси позволи на нападателя да тренира с основната група, а междувременно е забелязал старанието на играча.

Не така стоят нещата при ганаеца Франсис Нар, на когото също не се разчита от лятото насам.
loading...
Автор: segabg.com - Вижте оригиналната новина тук.
Вижте оригиналната новина тук.
Напишете коментар:
Име:
Коментар