Подреди новините по:
По сайтове:
Фиксинг на БНБ:
1.
EUR
1.95583
2.
USD
1.65819
3.
GBP
2.1881
4.
RUB
2.7922
5.
RON
4.2088
6.
TRY
4.26609
Ние във facebook:

Хубчев поиска две контроли през март

Споделете:
Хубчев поиска две контроли през март
СНИМКА: ФЕЙСБУК/НАЦИОНАЛЕН ОТБОРНационалите позират за обща снимка преди началото на последния си мач за 2017 г.
Селекционерът на националния отбор по футбол Петър Хубчев иска тимът да изиграе две контроли през март. В понеделник България би с 1:0 участника на световното първенство през 2018-а Саудитска Арабия в приятелски мач, игран в Лисабон. След успеха Хубчев обясни, че отборът трябва да работи още.

"Със сигурност ще искам две контроли между 17 и 29 март, когато са датите за националните отбори. Дори и да са срещу силни съперници", каза Хубчев.

България стигна до победата след гол с глава на Ивелин Попов в 81-ата минута. Саудитска Арабия остана с 10 души две минути след това заради червен картон на Ал Хараби. Голмайсторът Попов, както и Спас Делев и Мартин Райнов пропуснаха още шансове за нашите. Саудитска Арабия също създаде положения, като Пламен Илиев спаси два опасни удара към вратата си, а Михаил Александров веднъж изчисти топката от голлинията.

Хубчев обясни, че този път е доволен: "Някои от нещата, които търсехме, се получиха. Винаги може и по-добре, но ви съветвам да не изпадаме в еуфория. Получиха се нещата и в контролата, и по време на лагера. Всички бяха много мотивирани и много сериозно се отнасяха към тренировките. За разлика от друг път, този път успяхме да го пренесем и на мача. Много често не се получаваше преди."

Това бе последен мач за националите тази година. Попитан дали успехът е позитивен край на 2017-а, Хубчев каза: "Ако победа в приятелски мач може да е позитивен край на годината - да. Като цяло, не знам колко е позитивна, след като не сме се класирали за световното първенство."

Капитанът Ивелин Попов пък смята, че победата срещу Саудитска Арабия "ще даде самочувствие" на тима.

"Отборът заслужи този успех. Вижда се, че новите се включват много добре. Виждате, че който показва нещо в клубния си тим, винаги намира място тук. По-старите помагаме на по-младите и ги приобщаваме към отбора", каза той.
loading...
Автор: segabg.com - Вижте оригиналната новина тук.
Вижте оригиналната новина тук.
Напишете коментар:
Име:
Коментар