Подреди новините по:
По сайтове:
Фиксинг на БНБ:
1.
EUR
1.95583
2.
USD
1.65819
3.
GBP
2.1881
4.
RUB
2.7922
5.
RON
4.2088
6.
TRY
4.26609
Ние във facebook:

НАКРАТКО

Споделете:
НАКРАТКО
Снимка: ЕПА/БГНЕСИранец изнася покъщнината от разрушения си дом в пострадалия от силния трус от 7.3 степен по Рихтер град Саре Поле-Зохраб в западната провинция Керманшах. Земетресението, което разтърси Иран в понеделник, взе 530 жертви, според последните данни. 7500 души ранени и 12 000 сгради са напълно разрушени, а още толкова са пострадали. Земетресението беше усетено и в Ирак, Азербайджан, Турция, Кувейт, ОАЕ и Израел.
САЩ покровителстват терориститеот "Ислямска държава" в Сирия, за да ги използват в своя полза в Близкия изток, заявиха от руското Министерство на отбраната, цитирано от ТАСС. Според ведомството Пентагонът отказал да бомбардира колона от екстремисти, които отстъпвали от граничния град Абу Кемал. Самолети на оглавяваната от САЩ международна коалиция пък се опитали да попречат на руската авиация да нанесе удари срещу ИД. "Подобни действия на коалицията свидетелстват, че стремителното настъпление на сирийските войски в Абу Кемал е провалило плановете на САЩ за създаването на неконтролирани от сирийското правителство "проамерикански" органи на властта за управление на територии на източния бряг на река Ефрат", посочват от руското военно ведомство.Вашингтон ще финансира медийни организации

в селските райони на Унгария със 700 000 долара, за да помогне за обучението и оборудването на журналисти с цел защита на независимите медии, съобщиха международните агенции. САЩ смятат, че унгарските медии са подложени на все по-голям натиск и сплашване от страна на властта в Будапеща. Унгарският премиер Виктор Орбан засилва контрола върху медиите чрез правни промени, регулаторни мерки и придобиване на медийни организации от близки до него бизнесмени.
loading...
Автор: segabg.com - Вижте оригиналната новина тук.
Вижте оригиналната новина тук.
Напишете коментар:
Име:
Коментар