Подреди новините по:
По сайтове:
Фиксинг на БНБ:
1.
EUR
1.95583
2.
USD
1.65819
3.
GBP
2.1881
4.
RUB
2.7922
5.
RON
4.2088
6.
TRY
4.26609
Ние във facebook:

НАП не откри разминаване в доходите на Виктор Николаев и Анна Цолова

Споделете:
НАП не е открила разминаване в доходите на журналистите от Нова телевизия Виктор Николаев и Анна Цолова, съобщиха вчера от медията по повод поредната атака срещу двамата. Близкият до Николай Бареков сайт BNews от няколко дни разпространява информация без източник, че данъчна проверка е уличила Виктор Николаев в укриване на доходи.

"Във връзка с появилите се неверни твърдения в публичното пространство, свързани с имущественото състояние на водещия на сутрешния блок на NOVA Виктор Николаев, както и на бившата водеща на предаването Анна Цолова, резултатът от извършената и приключила през изминалата седмица данъчна проверка доказва, че няма разминавания и нередности между декларираните от тях приходи и реалното им имущество", съобщават от телевизията. Според документ от НАП-София средствата, използвани от Виктор Николаев за закупуването на жилище, са с легален произход и са надлежно декларирани, пише в прессъобщението.

Сигналът до НАП беше подаден в края на лятото от Николай Бареков, който поиска Цолова и Николаев да бъдат проверени, защото си купили луксозни имоти. Дни по-късно стана ясно, че Цолова е свалена от екран, а че това не е случайно, се разбра в следващия епизод от кампанията срещу водещите, когато депутатът от ГЕРБ Антон Тодоров директно в ефир заплаши Виктор, че "силните думи" ще му изядат хляба, както са го изяли на Цолова. Впоследствие Тодоров беше принуден да подаде оставка.
loading...
Автор: Йоана Петрова - Вижте оригиналната новина тук.
Вижте оригиналната новина тук.
Напишете коментар:
Име:
Коментар