Подреди новините по:
По сайтове:
Фиксинг на БНБ:
1.
EUR
1.95583
2.
USD
1.65819
3.
GBP
2.1881
4.
RUB
2.7922
5.
RON
4.2088
6.
TRY
4.26609
Ние във facebook:

ГЕРБ: Няма основание за оставки на Симеонов и Радев

Споделете:
ГЕРБ: Няма основание за оставки на Симеонов и Радев
function fbs_click() {u=location.href;t=document.title;window.open('http://www.facebook.com/sharer.php?u='+encodeURIComponent(u)+'&t='+encodeURIComponent(t),'sharer','toolbar=0,status=0,width=626,height=436');return false;}
Заставаме категорично зад действията на министъра на вътрешните работи Валентин Радев и вицепремиера Валери Симеонов, няма основание за оставка, заявиха от ГЕРБ Това стана ясно на пресконференция на ГЕРБ в парламента. Данаил Кирилов отговори на изявление на лидера на БСП Корнелия Нинова, която поиска оставката на Радев и Симеонов.

Вчера народният представител от "БСП за България" и журналист Елена Йончева показа филма "Граница", в който изнася злоупотреби със сигурността по границата с Турция.  Във филма на Елена Йончева става въпрос за корупция, аргументира се Нинова. Тя отбеляза, че има и свидетел, който говори за организиран трафик на мигранти, покровителстван от високите етажи на властта.

Данаил Кирилов посочи в отговор, че без основание са всички спекулации, че има бежанска вълна и че по границата се случват процеси, които застрашават интегритета на България и сигурността на ЕС.

По повод филма той уточни, че към момента нашият капацитет на натоварване относно бежанците е 20%. А показаните кадри са направени в момент, в който съоръжението не е било предадено като завършен обект на Гранична полиция. "Би било редно да се съобразяват етапите на изпълнения на това съоръжение“, заяви Кирилов.

Бях на премиерата на политически-рекламирания документален филм „Граница“ на Елена Йончева. Скучен, изнасящ познати обстоятелства видео материал, пропаганда в стила на „единствената истина“ и категоричните лозунги в духа на „Работническо дело“. Това написа във Фейсбук вицепремиерът Валери Симеонов по повод филма за оградата на границата.

AdPlatformZone = { id: "689fe6846", format: "605x0" };
loading...
Автор: Таня Тодорова - Вижте оригиналната новина тук.
Вижте оригиналната новина тук.
Напишете коментар:
Име:
Коментар