Подреди новините по:
По сайтове:
Фиксинг на БНБ:
1.
EUR
1.95583
2.
USD
1.66157
3.
GBP
2.19305
4.
RUB
2.77635
5.
RON
4.21606
6.
TRY
4.30184
Ние във facebook:

Истина или лъжа: Шеф шамароса подчинена, съдът я... наказа!?

Споделете:
Истина или лъжа: Шеф шамароса подчинена, съдът я... наказа!?

Началник в карловски завод получил оправдателна присъда от съда по обвинение, че е шамаросал работничка от производството.

Причината – скарали се, след като шефът й забранил да ходи до тоалетната преди да се е върнала нейна колежка.

Според съда обаче тази версия не отговаря на истината. За това свидетелствали четирима други работници от цеха, които потвърдили, че началникът не е удрял колежката им.

Освен че не успяла да осъди шефа си, жената ще трябва да плати и 1000 лева хонорари на адвокатите му, както и всички разноски по делото. На всичкото отгоре тя рискува набеденият й шеф на свой ред да я подведе под съдебна отговорност, пише "Монитор".

Случката с шамарите е от 16 февруари 2017 г. Според работничката тогава тя поискала да отиде до тоалетна, а прекият й шеф й казал да изчака малко, за да се върне нейна колежка.

Жената го послушала, изчакала и отишла до тоалетната след връщането на колежката й. Въпреки това, когато се върнала, се скарала с шефа й. Той й се разкрещял, че заради това, че  отишла с колежката си до тоалетната, се наложило да бъде спряно за малко производството.

Жената отрекла, но въпреки това получила в отговор няколко шамара.

Според съда тази версия не е достоверна заради показанията на колегите й. Работничката си извадила и съдебно-медицинската експертиза, но според съдиите нараняванията по лицето може да са причинени и от нея самата.

По публикацията работи: Вера К. Александрова
loading...
Автор: dnes.bg - Вижте оригиналната новина тук.
Вижте оригиналната новина тук.
Напишете коментар:
Име:
Коментар