Подреди новините по:
По сайтове:
Фиксинг на БНБ:
1.
EUR
1.95583
2.
USD
1.65819
3.
GBP
2.1881
4.
RUB
2.7922
5.
RON
4.2088
6.
TRY
4.26609
Ние във facebook:

Трябваше ни Инсинье!, Де Роси обясни гнева си

Споделете:
Трябваше ни Инсинье!, Де Роси обясни гнева си

Даниеле Де Роси обясни яростната си реакция, когато бе пратен да загрява от един от помощниците на Джампиеро Вентура при равенството 0:0 срещу Швеция, след което Италия не успя да се класира за Мондиал 2018.

Полузащитникът на Рома обяви, че се отказва от националния отбор, както направиха Джанлуиджи Буфон, Андреа Бардзали и Джорджо Киелини.

Видео, на което се вижда как Де Роси крещи на един от помощниците: „Защо, по дяволите, да влизам аз? Нямаме нужда от равенство, трябва ни победа!“, когато бе пратен да загрява.

Но 34-годишният халф каза, че отношението му няма нищо общо с Джампиеро Вентура, когото целият свят обвинява за историческия провал на „адзурите“.

„По принцип загряваме по трима и се сменяме на пет минути. Просто казах, че краят наближава и трябва да победим, заради което трябваше да бъдат пратени нападатели да загряват. Посочих и към Инсинье.

Но не решавам аз. Съжалявам, ако съм обидил някого. Просто си мислех, че е по-добра идея Инсинье да бъде пратен да загрява“, каза Де Роси пред Rai Sport.

Легендата на Рома е изпълнен с надежда, въпреки издънката срещу Швеция.

„Ще се вдигнем отново, както сме правили и при предишни разочароващи моменти. Но не мисля, че заслужавахме да отпаднем, имайки предвид 180-те минути. Швеция заслужава похвали, но мисля, че бяха доста равностойни мачове.

Следващото поколение вече е готово да влезе в битка и трябва да започнем с тях. В съблекалнята атмосферата приличаше на тази на погребение, въпреки че никой не беше починал. Това беше момент, който никога не би трябвало да се свързва с футбола.“

loading...
Автор: Sportcafe
- Вижте оригиналната новина тук.
Вижте оригиналната новина тук.
Напишете коментар:
Име:
Коментар