Подреди новините по:
По сайтове:
Фиксинг на БНБ:
1.
EUR
1.95583
2.
USD
1.66157
3.
GBP
2.19305
4.
RUB
2.77635
5.
RON
4.21606
6.
TRY
4.30184
Ние във facebook:

Apple атакува с три нови телефона догодина

Споделете:
Apple атакува с три нови телефона догодина

 Анализаторът Минг-Чи Куо от KGI Securities публикува в понеделник бележка до клиентите си, която е цитирана и от AppleInsider и според която Apple работи над 6,5-инчов iPhone с OLED дисплей, който ще бъде пуснат в продажба през втората половина на 2018 г. Този телефон вероятно ще бъде представен като "iPhone X Plus" с OLED дисплей от край до край.

Но Apple работи и над нов LCD модел с голям 6,1-инчов дисплей, смята Куо. Той вярва, че този модел ще бъде насочен към пазарите на смартфони от нисък и среден ценови клас. Този нов модел ще се „различава значително" от моделите с OLED, като идва с дисплей с по-ниска резолюция, за да постигне цена в диапазона между 650 и 750 долара. Но е вероятно и този модел да съдържа Face ID и добре развити камери, които да заменят Touch ID, смята Куо.

/* (c)AdOcean 2003-2016, investor_bg.Dnes.bg.Dnes Technology.InArticle Zone Technology */ ado.slave('adoceaninvestorbgnlrijwjqun', {myMaster: 'h_NG4Us74grv2XYzBL38WIFBkbtXe6buvDEarH5UGj7.X7' });

Той също така вярва, че Apple ще намали значително рамките на този LCD модел благодарение на премахването на Touch ID.
Тези два апарата ще бъдат съпътствани от следващото поколение iPhone X, казва анализаторът. То ще дойде със същия 5,8-инчов OLED дисплей като наскоро представения модел.

С три нови мобилни телефона, които очевидно ще бъдат представени пред публиката в края на 2018 г., Apple ще оформи „суперцикъл" на продажбите, подпомаган от факта, че веригата за доставки на компанията ще бъде в състояние да се справи с производството на новите технологии, въведени в iPhone X, пояснява още анализаторът.

За новия огромен 6,5-инчов iPhone първо се заговори през септември. По това време самият Куо писа, че всички телефони на концерна, които бъдат представени догодина, ще съдържат Touch ID или Face ID, позволявайки постепенното отпадане на физическия home бутон.

Сегашният iPhone 8 има 4,7-инчов екран, iPhone 8 Plus е с екран с големина 5,5 инча, а iPhone X има 5,8-инчов OLED дисплей.

Повече подобни новини четете в Investor.bg

По публикацията работи: Бойчо Попов
loading...
Автор: dnes.bg - Вижте оригиналната новина тук.
Вижте оригиналната новина тук.
Напишете коментар:
Име:
Коментар