Подреди новините по:
По сайтове:
Фиксинг на БНБ:
1.
EUR
1.95583
2.
USD
1.65819
3.
GBP
2.1881
4.
RUB
2.7922
5.
RON
4.2088
6.
TRY
4.26609
Ние във facebook:

Катастрофа на бавен каданс: Най-добрите мемета след историческия провал на Италия

Споделете:
Катастрофа на бавен каданс: Най-добрите мемета след историческия провал на Италия

Като катастрофа на забавен каданс – така изглеждаше историческия провал срещу Швеция на баражите за класиране на Мондиал 2018. „Адзурите“ пропускат голямо първенство за първи път от 60 години, а най-лошото е, че тази катастрофа можеше да бъде избегната.

Този мондиал трябваше да бъде лебедовата песен на Джанлуиджи Буфон. Легендарният страж имаше шанс да се превърне в първия футболист, играл на цели шест световни първенства. Джиджи трябваше да завърши кръга и да приключи кариерата си в националния отбор, откъдето започна преди точно 20 години – по терените на Русия.

Обляното му в сълзи лице обаче ще бъде последното нещо, с което ще го запомним с фланелката на „адзурите“.

Старши-треньорът Джампиеро Вентура пък първо отказа да говори пред медиите и закъсня за пресконференцията си, след което и не пое отговорността за провала върху себе си, като каза, че няма намерение да подава оставка.

Трябва обаче да се отдаде дължимото и на отбора на Швеция, който спря италианците в продължение на повече от 180 минути и заслужено си спечели място на Мондиал 2018.

Но интернет не прости издънката на „адзурите“ и главно на Вентура. В галерията може да видите най-добрите мемета след историческия провал на Италия в опита да се класира за Световното в Русия.

loading...
Автор: Sportcafe
- Вижте оригиналната новина тук.
Вижте оригиналната новина тук.
Напишете коментар:
Име:
Коментар