Подреди новините по:
По сайтове:
Фиксинг на БНБ:
1.
EUR
1.95583
2.
USD
1.65819
3.
GBP
2.1881
4.
RUB
2.7922
5.
RON
4.2088
6.
TRY
4.26609
Ние във facebook:

Нова ТВ: НАП не намери нарушения при Виктор Николаев и Анна Цолова

Споделете:
Нова ТВ: НАП не намери нарушения при Виктор Николаев и Анна Цолова

Проверката на НАП за имотното състояние на журналистите Виктор Николаев и Анна Цолова е доказала, че "няма разминавания и нередности в декларираните от тях приходи и реалното им имущество".

Проверката, която беше организирана по сигнал на евродепутата Николай Бареков, е приключила през миналата седмица.

Това се казва в официална позиция на Нова телевизия, която опровергава разпространявани неверни твърдения срещу настоящия водещ на "Здравей България" и бившата му партньорка на екран.

"Нова Броудкастинг Груп заявява пълната си подкрепа към своите колеги, както и към усилията им да защитят правата и репутацията си

Във връзка с появилите се неверни твърдения в публичното пространство, свързани с имущественото състояние на водещия на сутрешния блок на NOVA Виктор Николаев, както и на бившата водеща на предаването Анна Цолова, резултатът от извършената и приключила през изминалата седмица данъчна проверка доказва, че няма разминавания и нередности между декларираните от тях приходи и реалното им имущество. Според документ от Национална агенция за приходите - Териториална дирекция София, средствата, използвани от Виктор Николаев за закупуването на жилище, са с легален произход и са надлежно декларирани", се казва в съобщението.

Нова Броудкастинг Груп заявява "пълната си подкрепа" към Цолова и Николаев, "както и към усилията им да защитят правата и репутацията си".

Това е първото официално съобщение на медията след началото на атаките от страна на Николай Бареков срещу водещите на сутрешния блок.

Анна Цолова вече обяви, че ще търси правата си в съда заради атаките от страна на Бареков.

loading...
Автор: Webcafe
- Вижте оригиналната новина тук.
Вижте оригиналната новина тук.
Напишете коментар:
Име:
Коментар