Подреди новините по:
По сайтове:
Фиксинг на БНБ:
1.
EUR
1.95583
2.
USD
1.65706
3.
GBP
2.20368
4.
RUB
2.89847
5.
RON
4.26683
6.
TRY
4.55109
Ние във facebook:

Патинсън без гадже, уморил се от отчуждаването им

Споделете:
Патинсън без гадже, уморил се от отчуждаването им

Робърт Патинсън и половинката му FKA twigs се разделиха след 3-годишна връзка. Решението е взето от актьора, който се "уморил" от отчуждаването помежду им.

"През последните месеци двамата прекарват все по-малко време заедно и започнаха да се отдалечават един от друг. Роб се умори от това и прекрати годежа им. Той сподели на приятелите си че вече не са заедно. Помежду им има толкова история и двамата още имат чувства един към друг", разкри източник пред Sun.

Решението на звездата от „Здрач“ е доста неочаквано, тъй като три месеца по-рано той намекна в шоуто на Хауърд Стърн, че двамата са сгодени. Запитан от водещия: "Вие сте сгодени, нали?", Патинсън смотолеви: "Да, нещо такова".
Робърт и FKA twigs, чието истинско име е Талия Дебрет Барнет, за последно са се появявали публично като двойка през май 2017 г.

/* (c)AdOcean 2003-2016, investor_bg.Dnes.bg.Dnes Svobodno vreme.InArticle Zone Sv.vreme */ ado.slave('adoceaninvestorbgqkksfjqlks', {myMaster: 'zS8MsuOj7ZBgtl3vn1Syr2_hfa_poAdnc53VBBmd4pj.z7' });

"Те бяха доста сериозни по едно време, но вече не е така. Самият факт, че Робърт не потвърди категорично годежа им, а каза "нещо от сорта", е показателен. Връзката им вече се разпада", коментира друг приятел на актьора пред медията.

Преди да се обвърже с Талия актьорът имаше дълга връзка с колежката си от "Здрач" Кристен Стюарт. Двамата бяха заедно 4 години като се разделиха през 2012, защото тя му изневери с режисьора Рупърт Сандърс.

Вижте още за звездите в Tialoto.bg

По публикацията работи: Екип на Tialoto.bg
loading...
Автор: dnes.bg - Вижте оригиналната новина тук.
Вижте оригиналната новина тук.
Напишете коментар:
Име:
Коментар