Подреди новините по:
По сайтове:
Фиксинг на БНБ:
1.
EUR
1.95583
2.
USD
1.65272
3.
GBP
2.17762
4.
RUB
2.86869
5.
RON
4.25569
6.
TRY
4.51443
Ние във facebook:

Британец – заложник на гневни чайки, бранят малкото си

Споделете:
Британец – заложник на гневни чайки, бранят малкото си

Британецът Крис Причард е заложник на семейство чайки, което го атакува всеки път, когато се опита да излезе от къщата си в Портланд, графство Дорсет, съобщи в. "Дейли експрес", цитиран от БТА.

Крис разказва, че е ужасен от злобната двойка птици, които защитават малкото си. Мъжът на 48 години добавя, че преди пернатите да започнат да мътят на покрива на дома му, всички са съжителствали в мир повече от година.

Наскоро обаче гнездото е било обезпокоено от работник по поддръжката и пиленцето е паднало на земята. Бебето е оцеляло след инцидента, но родителите, безсилни да го пренесат обратно в гнездото, нападат всеки, който напуска или влиза в къщата.

Птиците атакуват и дъщерите на мъжа, когато му идват на гости, и дори пощальона.
Крис Причард се е обърнал към властите и благотворителни организации, но те са отговорили, че не могат да му помогнат.

/* (c)AdOcean 2003-2016, investor_bg.Dnes.bg.Dnes Svobodno vreme.InArticle Zone Sv.vreme */ ado.slave('adoceaninvestorbgqkksfjqlks', {myMaster: 'zS8MsuOj7ZBgtl3vn1Syr2_hfa_poAdnc53VBBmd4pj.z7' });

"Чайките се спускат към главата ми и трябва да я навеждам и да излизам на прибежки от вкъщи всеки път", оплаква се мъжът.

"Заложникът" полага денонощни грижи за 22-годишния си болен син Чесни. Британецът е преместил птичето на покрива на навеса си в градината, което отчасти е намалило проблема, но родителите на бебето продължават да го нападат.

"Чесни също е малко разтревожен. Той се плаши от различни неща, заради затрудненията, които има, и това само влошава нещата", каза бащата.

Единственото, което може да се направи, е да се изчака, докато птичето порасне и започне да лети, смята говорител на Кралското дружество за защита на птиците.

По публикацията работи: Василия Пейчева
loading...
Автор: dnes.bg - Вижте оригиналната новина тук.
Вижте оригиналната новина тук.
Напишете коментар:
Име:
Коментар