Подреди новините по:
По сайтове:
Фиксинг на БНБ:
1.
EUR
1.95583
2.
USD
1.65272
3.
GBP
2.17762
4.
RUB
2.86869
5.
RON
4.25569
6.
TRY
4.51443
Ние във facebook:

Weekend Tour предлага петзвездна почивка за любителите на тениса в Анталия

Споделете:
Weekend Tour предлага петзвездна почивка за любителите на тениса в Анталия
Петзвездна почивка за любителите на тенис в Анталия (Турция) организира Weekend Tour в началото на октомври. Antalya Tennis Cup ще се проведе в петзвездния хотел "Дайма" от 4 до 11 октомври и ще бъде последната надпревара от календара на семейната верига за 2017 година.

До началото на турнира остават повече от три месеца, но всички, които платят 50 на сто от резервацията до 1 юли, ще ползват отстъпка от 50 лв. от цената. Организаторите припомнят, че офертата за състезателите на Weekend Tour е най-ниската възможна от всички български туроператори. В нея влиза чартърен полет от София до Анталия и обратно (плюс всички летищни такси, 7 кг. ръчен и 20 кг. чекиран багаж), трансфер от летището до хотела, свободна игра през всички дни на престоя, седем нощувки в петзвездния хотел "Дайма", ултра ол инклузив обслужване и медицинска застраховка за 5000 евро.Мачовете от Antalya Tennis Cup ще се играят на четири Green Set корта в непосредствена близост до морето, а хотел "Дайма" предоставя пълен лукс и спокойствие. Както обикновено, тенисът няма да е единственото забавление за състезателите и за семействата им. На тяхно разположение са собственият плаж на хотела с безплатни чадъри, шезлонги и матраци. През октомври времето в Анталия е отлично за почивка: температурата на въздуха е 26-28 градуса, а на морската вода – около 28 градуса. Така че турнирът се очертава и като идеална възможност за късна морска почивка.Играчите и близките им ще ползват свободно основен ресторант и три заведения a-la- carte, пет бара, четири открити басейна, аквапарк със седем водни пързалки, СПА център и търговска част. Децата също няма да скучаят, а ще се вихрят в детския бюфет, в два детски басейна, на детската водна пързалка и площадка. За да няма недоволни, момчета и момичета са разделени по възраст – в мини-клуб (от 4 до 7 години), джуниър-клуб (от 8 до 12 години) и тийнейдж-клуб (от 13 до 17 години).Всички, които се уморят от тенис или прекалено много емоции, могат да разпускат и да се възстановяват в турската баня на хотела, да ползват сауна и фитнес. Ако някой иска да поддържа форма с друг спорт, освен с тениса, може да се запише на часове по аеробика, плажен волейбол, мини футбол, баскетбол, тенис на маса, дартс, боча, стрелба с лък, мини голф. Любителите на адреналина могат да карат сърф и да се посветят на безмоторните водни спортове. Вечерно време са отворени баровете, ресторантите и дискотеката в комплекса. Всеки ден домакините предлагат екскурзии, които се заплащат на място и са отличен шанс за среща с историята, културата и природата на Турция.

Повече информация за Antalya Tennis Cup, за условията за настаняване и игра, може да получите на сайта на Weekend Tour или на телефон 0888 060405.
loading...
Автор: Sportal.bg - Вижте оригиналната новина тук.
Вижте оригиналната новина тук.
Напишете коментар:
Име:
Коментар