Подреди новините по:
По сайтове:
Фиксинг на БНБ:
1.
EUR
1.95583
2.
USD
1.65272
3.
GBP
2.17762
4.
RUB
2.86869
5.
RON
4.25569
6.
TRY
4.51443
Ние във facebook:

Валери Симеонов: Сега ше видите кон боб яде ли

Споделете:
Валери Симеонов: Сега ше видите кон боб яде ли
function fbs_click() {u=location.href;t=document.title;window.open('http://www.facebook.com/sharer.php?u='+encodeURIComponent(u)+'&t='+encodeURIComponent(t),'sharer','toolbar=0,status=0,width=626,height=436');return false;}
Валери Симеонов публикува в twitter апел, с който призовава дискотеките по морето да бъдат "тихички през нощта". Какао, Бедруум и т.н. - тихички през нощта. Иначе...., пише в поста си Валери Симеонов, след което публикува знаменит откъс от култовия филм "Вчера", озаглавен "Сега ше видите кон боб яде ли".Вижте поста в twitter  >>>

Малко по-късно той съобщи в twitter, че е получил и интересен сигнал на мейла за нарушения в резерват Ропотамо. Публикува и снимка от резервата, където се рибарски мрежи до табела за забрана на риболов.

"Още около дузина сигнали за шумни дискотеки - действаме!" - завършва постът му.

Миналата седмица зам. министър-председателят по икономическата и демографската политика Валери Симеонов откри гореща телефонна линия за подаване на сигнали и жалби от туризма. На нея сигнали могат да се подават и от шума в заведенията.

Желаещите да подават сигнали и жалби могат да го направят на телефонен номер 02/940 3003 или на електронна поща signalitourism@government.bg.

Проверки с цел установяване на нарушения ще бъдат провеждани от институциите и по график под координацията на вицепремиера. Целта е летният туристически сезон да протече в спокойна обстановка, предлагаща на българските и чуждестранните туристи очаквания от тях комфорт.
AdPlatformZone = { id: "689fe6846", format: "605x0" };
loading...
Автор: Лилия Чалева - Вижте оригиналната новина тук.
Вижте оригиналната новина тук.
Напишете коментар:
Име:
Коментар