Подреди новините по:
По сайтове:
Фиксинг на БНБ:
1.
EUR
1.95583
2.
USD
1.65272
3.
GBP
2.17762
4.
RUB
2.86869
5.
RON
4.25569
6.
TRY
4.51443
Ние във facebook:

Съдят млад мъж за смърт след ударен шамар

Споделете:
Съдят млад мъж за смърт след ударен шамар
function fbs_click() {u=location.href;t=document.title;window.open('http://www.facebook.com/sharer.php?u='+encodeURIComponent(u)+'&t='+encodeURIComponent(t),'sharer','toolbar=0,status=0,width=626,height=436');return false;}
Окръжната прокуратура в Плевен внесе обвинителен акт в съда срещу 25-годишния Красимир П., причинил смъртта на училищен възпитател след шамар. Обвинението срещу Красимир П. е за това, че на 28 декември м.г. е причинил смърт по непредпазливост на Емил Д., вследствие на умишлено нанесена лека телесна повреда, съобщиха от прокуратурата.

Починалият Емил Д. работел като възпитател в училище. На 16 декември мъжът бил в ресторант на тържествена вечеря, организирана от ръководството на училището за всички служители. След полунощ, част от присъстващите на вечерята решили да посетят нощно заведение, като след тях тръгнал и Емил във видимо нетрезво състояние.

Около 1.55 часа колегите му влезли в дискотеката. Но възпитателят не бил допуснат от Красимир П. и още двама мъже на входа, които преценили, че е много пиян. Тогава Емил Д. започнал да ги псува и обижда. Той се отправил към намиращия се наблизо павилион за дюнери и вървейки продължил да обижда и отправя закани.

Тогава Красимир тръгнал след него, подразнен от арогантното му поведение и пред заведението за дюнери, му ударил шамар по лицето. При удара Емил Д. паднал на земята и си ударил главата, след което изпаднал в безсъзнание.

Той бил транспортиран до УМБАЛ – Плевен без видими следи от наранявания и първоначално бил лекуван с диагноза алкохолна интоксикация. По-късно същия ден след преглед със скенер, било установено, че има тежка черепно-мозъчна травма и бил настанен в отделение за интензивно лечение.

Въпреки проведеното лечение на 28 декември 2016 г. Емил Д. починал.

Предстои насрочване на делото за разглеждане от съда. AdPlatformZone = { id: "689fe6846", format: "605x0" };
loading...
Автор: Надежда Христова - Вижте оригиналната новина тук.
Вижте оригиналната новина тук.
Напишете коментар:
Име:
Коментар