Подреди новините по:
По сайтове:
Фиксинг на БНБ:
1.
EUR
1.95583
2.
USD
1.65272
3.
GBP
2.17762
4.
RUB
2.86869
5.
RON
4.25569
6.
TRY
4.51443
Ние във facebook:

От първо лице: Венета Райкова хвърли бомбата с истината за нея и Тишо! (още подробности) - Клюки.БГ

Споделете:
От първо лице: Венета Райкова хвърли бомбата с истината за нея и Тишо! (още подробности) - Клюки.БГ
Венета Райкова от няколко години се отдаде на писането и някак загърби брака си!

Венета Райкова, която от няколко години се изявява като писател на бестселъри, проговори за книгите, личния си живот и брака си с Тишо. Бившата водеща на „Горещо“ вече издаде няколко чиклит романа, които се харчат като топъл хляб.

/* easyads.bg displayAd rotator name: Kliuki.bg, 300x250, Banner, InArticle, size: 300x250, url: kliuki.bg */ (function(dc, scr, loc){ var d=new Date();var s='script';var et=d.getTimezoneOffset()+d.getTime();var rf=escape(dc.referrer);var cb=Math.round(Math.random()*21474836); var surl=(loc.protocol=='https:'?'https://media.easyads.bg/displayads.php?rid=9539&':'http://media.easyads.bg/displayads.php?rid=9539&'); dc.write(''); }(document, screen, location)); Венета Райкова

Венета Райкова призна, че отдавна няма време да се види със съпруга си дори. Камо ли да се карат и да си вдигат битови скандали

Паралелно с това, от месец насам, тя се върна на екран в телевизията на Сашо Диков. Където не води седмично, а вече ежедневно предаване.

Разбираемо е покрай всички тези ангажименти, в медиите да се заговори за брачния й живот с Тишо. Който, според редица източници, доста сериозно куцал.

„Историите за скандалите ми с Тихомир, които ден през ден чета в сайтове и вестници, меко казано ме разсмиват. Какви скандали, какви пет лева, след като ние двамата нямаме време да си видим очите. Камо ли да се скараме за нещо“, признава лично Венета Райкова.

/* easyads.bg displayAd rotator name: Kliuki.bg, 300x250, Banner, InArticle, size: 300x250, url: kliuki.bg */ (function(dc, scr, loc){ var d=new Date();var s='script';var et=d.getTimezoneOffset()+d.getTime();var rf=escape(dc.referrer);var cb=Math.round(Math.random()*21474836); var surl=(loc.protocol=='https:'?'https://media.easyads.bg/displayads.php?rid=9539&':'http://media.easyads.bg/displayads.php?rid=9539&'); dc.write(''); }(document, screen, location));

Тя се чувства отговорна и донякъде виновна затова, че покрай натоварената й програма, страда съпругът й. На сина си Патрик отделяла всичкото време, което й остава покрай работата. Но Тишо някак си оставал настрани.

От сума време двамата не се били виждали като нормални хора, камо ли да си откраднат време само за себе си. Затова Венета Райкова му е адски благодарна, че я разбира и не й се сърди. И се е зарекла, че това лято ще зареже всичко, за да се отдаде само на мъжа си – макар и за десетина дни.

loading...
Автор: Силвия Борисова - Вижте оригиналната новина тук.
Вижте оригиналната новина тук.
Напишете коментар:
Име:
Коментар