Подреди новините по:
По сайтове:
Фиксинг на БНБ:
1.
EUR
1.95583
2.
USD
1.65272
3.
GBP
2.17762
4.
RUB
2.86869
5.
RON
4.25569
6.
TRY
4.51443
Ние във facebook:

Росен Петров влиза във „ВИП Брадър“! Примамват го със 120 бона хонорар

Споделете:
Росен Петров влиза във „ВИП Брадър“! Примамват го със 120 бона хонорар

Бившият телевизионен водещ и ексдепутат Росен Петров влиза в Къщата на „ВИП Брадър“ наесен, научи HotArena.

 

Вече се водят преговори между безноското и продуцента Нико Тупарев. Горещата клюка обаче е, че ако се навие, Петров ще прибере 120 000 лева.

 

По наша информация покаялият се съпартиец на Николай Бареков първоначално отказал да се пусне във формата, но апетитният хонорар и възможността отново да блесне на екран успели да го примамят. Все пак бившата дясна ръка на Слави Трифонов не възнамерявал да стои през всичките 90 дни от началото до края на шоуто, а искал да се нагоди така, че да започне участието си във втората му половина, пише „Таблоид“.

 

Росен Петров съвсем изчезна от обществения диоптър след края на депутатския си мандат като част от „Български демократичен център“. Той продължава да се занимава с партията, но след тоталния й крах на последните парламентарни избори се е отказал да търси колаборация с други политически сили. Преди политиката 46-годишният възпитаник на Академията на МВР направи остър завой и спрямо някогашния си приятел Слави. Дългия и Петров бяха заедно 8 години, но дружбата бе прекратена с драматична раздяла и груба размяна на грозни реплики.

 

С участието си във „ВИП Брадър“ явно е преценил, че може да си гарантира прилични доходи, а и нищо чудно Къщата да му отвори вратите към някое тв предаване. Пъстрата биография и дългогодишната му работа в конкурентната на Нова телевизия Би Ти Ви го правели особено апетитен за воайорския характер на „Брадъра“.

 

Засега е ясно, че Росен няма да е единственият политик в Къщата.

loading...
Автор: hotarena.net - Вижте оригиналната новина тук.
Вижте оригиналната новина тук.
Напишете коментар:
Име:
Коментар