Подреди новините по:
По сайтове:
Фиксинг на БНБ:
1.
EUR
1.95583
2.
USD
1.65272
3.
GBP
2.17762
4.
RUB
2.86869
5.
RON
4.25569
6.
TRY
4.51443
Ние във facebook:

Престъпление: Виж какво прави младият Благой с бременната Десислава! (брутални снимки + подробности) - Клюки.БГ

Споделете:
Престъпление: Виж какво прави младият Благой с бременната Десислава! (брутални снимки + подробности) - Клюки.БГ
Десислава купи автомобил на гаджето си с парите от „Капките“, за да може той да я съсипе след това!

Бременната Десислава шокира всички, а истината за нея и Благой Найденов отврати и разгневи нормалните хора у нас. А и как да бъде иначе, когато с очите си ще станете свидетели на бруталното отношение на младока към жената, която носи неговото дете.

/* easyads.bg displayAd rotator name: Kliuki.bg, 300x250, Banner, InArticle, size: 300x250, url: kliuki.bg */ (function(dc, scr, loc){ var d=new Date();var s='script';var et=d.getTimezoneOffset()+d.getTime();var rf=escape(dc.referrer);var cb=Math.round(Math.random()*21474836); var surl=(loc.protocol=='https:'?'https://media.easyads.bg/displayads.php?rid=9539&':'http://media.easyads.bg/displayads.php?rid=9539&'); dc.write(''); }(document, screen, location)); Десислава

Десислава сама и унила по столичните улици

Първо трябва да отбележим, че с целия хонорар, който получи от „Като две капки вода“, Десислава купи Ауди на гаджето си. То струва 160 бона на старо, като певицата добавила към сумата и от личните си спестявания.

Така, вместо на сина си Майки или на самата себе си, изпълнителката с ангелски глас направи прескъп подарък на мъжа, когото обича до лудост. И може би това наистина е лудост като се има предвид как се държи самият Найденов с нея.

При все, че бременността й е в петия месец, а Деси трепери от страх да не изгуби бебето си, тя е почти изцяло зарязана от татко му в ежедневието.

/* easyads.bg displayAd rotator name: Kliuki.bg, 300x250, Banner, InArticle, size: 300x250, url: kliuki.bg */ (function(dc, scr, loc){ var d=new Date();var s='script';var et=d.getTimezoneOffset()+d.getTime();var rf=escape(dc.referrer);var cb=Math.round(Math.random()*21474836); var surl=(loc.protocol=='https:'?'https://media.easyads.bg/displayads.php?rid=9539&':'http://media.easyads.bg/displayads.php?rid=9539&'); dc.write(''); }(document, screen, location));

На снимките, които са пред вас, ясно се вижда как Десислава ходи съвсем сама и в неугледен вид по улиците на столицата. Тя изглежда посърнала и унила, докато обикаля магазините в кв. „Лозенец“, където живее.

Бременната Деси мъкне тежките торби към дома си

От тях Деси пазарува продукти за вкъщи и… сама мъкне тежките торби като магаре. Не е нужно дори да споменаваме, че това може да коства прескъпо на всяка бременна жена. На която лекарите още в началото забраняват да се вдига тежко – по никакъв повод.

Любопитно е какви ги върши Малката Кобра и защо подлага Деси на този кошмар. Не му ли пука за собственото му дете?!

А през това време младокът се тежкарее с подаръка от певицата – как не го е срам?!

loading...
Автор: Силвия Борисова - Вижте оригиналната новина тук.
Вижте оригиналната новина тук.
Напишете коментар:
Име:
Коментар